Αδωνις: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω

Διατεθειμένος να παραιτηθεί, αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι «το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης» είναι ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» Άδωνις Γεωργιάδης, οι πρόσφατες δηλώσεις του οποίου, ότι θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, εξακολουθούν να συζητούνται.

«Αν

πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις μου, εγώ παραιτούμαι και αποχωρώ από την πολιτική», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε περί καλλιέργειας πολιτικής αστάθειας από την πλευρά της αντιπολίτευσης με αφορμή την προεδρική εκλογή. Παρέπεμψε σε έκθεση της Bank of America, σύμφωνα με την οποία, όπως είπε, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώ, ενώ καταγράφει πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στις υποσχέσεις που έχει δώσει και εκτίμησε πως τελικά η στάση αυτή θα αποδοκιμαστεί από τους ψηφοφόρους, καθώς οι υποσχέσεις αυτές δεν είναι. «Ο εφιάλτης της κρίσης του 2010 τελειώνει και κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν σε αυτόν. Είναι κρίμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι, μετά τις διορθώσεις, 9 στους 10 Έλληνες πληρώνουν μειωμένο φόρο ακινήτων.

Τέλος, σε σχέση με τη συζήτηση που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για την κόντρα Μητσοτάκη – Δούρου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το σχόλιο του υπουργού ήταν ειρωνικό, όταν έλεγε ότι υποστηρίζει τις θέσεις της Περιφερειάρχη Αττικής.
Πηγή ethnos.gr

The post Αδωνις: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα