Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/9/14)

09:31 27/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Ξεκινάει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη που θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου. Είναι η ευκαιρία σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να εδραιώσετε την θέση σας επαγγελματικά με συνέπεια και δυναμισμό. Έχετε πολύ μεγάλη βοήθεια από το στερέωμα, αξιοποιήστε την χωρίς να πέσετε στην παγίδα του εγωισμού.

Ταύρος

Η καλή σχέση της Αφροδίτης με τον Ήλιο που συνεχίζεται σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλεται τις πολύ καλές σας πτυχές, να εξελιχθείτε και συναισθηματικά και πνευματικά και να βιώσετε την χαρά ότι τα ταλέντα σας και η προσφορά

σας αναγνωρίζονται σε κάθε επίπεδο. η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να την περάσετε αγκαλιά με την αγάπη σας και με ένα καλό κρασί.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να κάνει τρίγωνο ήδη με τον Ποσειδώνα καθώς έχει περάσει στον Σκορπιό, αισθάνεστε ότι το παρελθόν σας ζωντανεύει και απαιτεί να λυθούν ζητήματα συναισθηματικής υφής που δεν μπορείτε άλλο να τα κρατήσετε μέσα σας. Είναι πολύ πιθανές κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, τόσο για δουλειές όσο και για προσωπικές συζητήσεις.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη κάνει πολύ σημαντικές όψεις και με τον Ερμή και με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα είστε σε έναν κυκεώνα ενεργειών με πολύ καλή σχέση με το πεπρωμένο σας. Πολλά από αυτά που είχατε για καιρό ελπίσει και έμενα απραγματοποίητα, κύρια σε σχέση με την καριέρα σας, γίνονται κτήμα σας και η ευτυχία σας είναι δεδομένη.

Λέων

Η πολύ καλή σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη όπως και οι υπόλοιπες όψεις του Ήλιου σας έχουν γεμίσει δυναμισμό. Είναι η στιγμή να βάλετε μπροστά όλα σας τα σχέδια, κύρια αν φορούν επενδύσεις στον τομέα των ταξιδιών ή σε ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό. Η λίμπιντο τρέφεται από την αισιόδοξη στάση σας και γεμίζετε επιθυμία αλλά και γοητεία .

Παρθένος

Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό σας κάνει να νιώθετε μια ξαφνική σκοτοδίνη, που μπορεί να σας φέρει και κάποια παράξενα διαισθητικά φαινόμενα, όπως και μια αναβίωση του παρελθόντος, όπως ο Ερμής θα βρεθεί ε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Σας αρέσει όταν η πραγματικότητα ξεφεύγει από το σκληρό της καλούπι και έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την σημερινή ημέρα για να μετρήσετε τα επόμενα βήματά σας.

Ζυγός

Πατάτε πόδι σε ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά σας και απαιτείτε επιτέλους να αναγνωριστούν οι κόποι σας – σας βοηθάει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη σε αυτό. Για καιρό τώρα έχετε κάνει πολλά και έχετε εισπράξει λίγα, πιεσμένοι από ανάγκες. Τώρα αποφασίζετε να βάλετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων και να αυξήσετε τις δικές σας. Η αλλαγή αυτή, αν γίνει με σύνεση, θα σας βγάλει σε καλό δρόμο.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να σας επισκέπτεται και να κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, ο ερωτισμός σας συναντάει την τύχη και ανοίγουν οι δρόμοι για έναν έρωτα πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να προσέξετε και να αυξήσετε την διαίσθησή σας, γιατί όσο γοητευτικά και αν φαίνονται κάποια πρόσωπα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος εξαπάτησης

Τοξότης

Με όλους τους κυβερνήτες του ζωδίου σας – Δία, Ήλιο και Άρη – να πραγματοποιούν θετικές όψεις ανοίγει για εσάς ένα μεγάλο διάστημα που θα έχετε την δυνατότητα να πολεμήσετε κάθε αντιξοότητα. Δεν θα είναι όλα ομαλά, γιατί δεν είναι για κανέναν, αλλά εσείς έχετε το προβάδισμα της πολύ αυξημένης ενέργειας και της αισιόδοξης στάσης, που σας κάνει τελικά να περνάτε στη μεριά των νικητών.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στην παρθένο για λίγο ακόμα επωφεληθείτε και ετοιμάστε την αισθηματική σας ασφάλεια. Μην θεωρήσετε ότι η εύνοια που υπάρχει αυτήν την στιγμή θα κρατήσει για πάντα, οπότε αν θέλετε να κινηθείτε προς μία σχέση, κάντε το τώρα που η δυνατή σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου σας δίνει το προβάδισμα. Πολύ περισσότερο που σύντομα ο Κρόνος θα κάνει τα στραβά μάτια, επιτρέποντάς σας να βγείτε από το ασφυκτικό πλαίσιο του αιώνιου «πρέπει».

Υδροχόος

Η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα καταπληκτικό κρεσέντο από ραντεβού και επιτυχίες. Ωστόσο έχετε την τάση αυτήν την επιτυχία να μην την χαρείτε, είστε πολύ αγχωμένοι. Δεν κάνει τόσο πολύ να στρέφετε το βλέμμα σας στο αύριο και να γεμίζετε υποθετικούς φόβους, το σήμερα είναι εδώ και πάει καλά. Κάντε θεμέλιο την αισιοδοξία και όχι τον φόβο.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας έχει βαλθεί να σας βάλει στο τελευταίο τέταρτο του 2014 πολύ, μα πάρα πολύ ερωτευμένους. Ίσως όντως το μονοπάτι της μοίρας που πρέπει να βαδίσετε να περνάει μέσα από έναν μεγάλο έρωτα ή μια ενθουσιώδη επανασύνδεση . Ωστόσο μην ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να βάλετε το ξυπνητήρι, δεν θα θέλετε ασφαλώς να είστε με τα κεριά επειδή σας έκοψαν το ρεύμα, αλλά επειδή είναι ρομαντική η ατμόσφαιρα!

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα