Άρειος Πάγος: «Να στηριχθεί η μητέρα και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης Στέλλας»

19:01 3/5/2017 - Πηγή: iPop

«Να στηριχθεί η μητέρα και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης Στέλλας» ζητά ο Άρειος Πάγος μετά την τραγική δολοφονία του μικρού κοριτσιού απ’ τον ίδιο της τον πατέρα.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έκανε παρέμβαση στην τραγική ιστορία της 6χρονης Στέλλας, ζητώντας στην Εισαγγελία Ανηλίκων να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παρέχει φροντίδα, υποστήριξη και συμπαράσταση στον ανήλικο αδερφό της και τη μητέρα του παιδιού.

Θυμίζουμε πως ο 61χρονος πρώη αστυνομικός αρχικά είχε πει πως πήρε υπνωτικά χάπια

για να κοιμηθεί κι όταν ξύπνησε, είδε ότι η 6χρονη Στέλλα έλειπε απ’ το σπίτι. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε πως ο ίδιος δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και κρίθηκε προφυλακιστέος με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία του.

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, λέγοντας πως δεν είναι νηφάλιος, ενώ υποστήριξε πως την ώρα του φόνου είχε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου.

Την επίμαχη ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν της ανθρωποκτονίας από μένα σε βάρος της ανήλικης κόρης μου Στέλλας, ειλικρινά είχα χάσει την αίσθηση χώρο – χρόνου και η αντίδραση μου να πιέσω το κεφάλι της στο στήθος μου την ώρα που αυτή κλωτσούσε, αντιδρώντας στο μπάνιο της που επιχείρησα να τη βοηθήσω, ήταν εκτός συνειδητότητός μου 100%. Ο πανικός μου εκ των υστέρων λειτούργησε σαν ντόμινο σε μια σειρά αντιδράσεων

The post Άρειος Πάγος: «Να στηριχθεί η μητέρα και ο δίδυμος αδελφός της 6χρονης Στέλλας» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα