Δεν έχετε σχέση αλλά ούτε και απλά «βρίσκεστε» …. τι έχετε; situationship!

16:54 3/5/2017 - Πηγή: iPop

Δεν είστε πραγματικά σε μια σχέση με κάποιον, αλλά δεν συναντιέστε απλά… Έχουμε περάσει όλοι από αυτήν την θέση, αλλά κανείς δεν ξέρει πως να το ονομάσει. Τώρα, όμως, υπάρχει μια απάντηση: situationship. Ναιιιιι. Αυτό είναι σωστό. Πολύ καλύτερα από την παλιά ονομασία «είναι περίπλοκο» και πολύ πιο περιγραφικό από το «βρισκόμαστε».

Ο όρος αυτός προήλθε πρώτη φορά από την Carina Hsieh, η οποία έγραψε για αυτό το πράγμα στο cosmopolitan. H ίδια είπε ότι το άκουσε πρώτη φορά από έναν άντρα σε ένα πάρτι, τον

Tony. Ο Tony είπε ότι βρίσκονται σε αυτό το «situationship» στο οποίο τα πράγματα είτε θα προχωρήσουν είτε όχι»

Ο Τόνι είναι προφανώς ιδιοφυΐα!

Αλλά σε ποιο σημείο μας αφήνει αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραμονή στο παράξενο μεσαίο έδαφος μεταξύ ενός συναισθηματικού δεσμού και του τόπου όπου υπάρχει μια συζήτηση και όροι όπως ο φίλος / φίλη / κτλ.;

Μπορεί να μας μπερδέψει;

Το Cosmo το χαρακτηρίζει ως πολύ καταστροφικό και το θεωρεί ως το βασικό πρόβλημα με το σύγχρονο ρομαντισμό.

Σας παροτρύνουν να σώσετε τον εαυτό σας από την πτώση και να βάλετε τα όρια από νωρίς.

Οι κανονικές σχέσεις διδάσκουν τους ανθρώπους να μειώσουν τις προσδοκίες τους και να πάρουν ό, τι μπορούν να πάρουν από έναν σύντροφο, γιατί «τουλάχιστον τους αρέσει».

Είναι αλήθεια ότι για πολλούς η έλλειψη μιας συγκεκριμένης ετικέτας από μόνη της μπορεί να είναι αγχωτική.

Και υπάρχει και το φαινόμενο που πρέπει να το αντιμετωπίσεις όταν τελειώσει το situationship.

To situationship δεν είναι τίποτα, αν όχι τα πάντα, είναι μία ελπίδα, και όταν αυτή φύγει είναι φυσικό να αναστατωθείς. Αλλά μπορεί επίσης να νιώσεις άσχημα για κάτι που δεν ήταν στην πραγματικότητα επίσημο.

Αλλά από την άλλη πλευρά, ίσως είναι εντάξει να περάσεις λίγο χρόνο σε μια κατάσταση χωρίς ετικέτες. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση. Αν δεν είσαι πραγματικά έτοιμος για μια γεμάτη σχέση ή εάν δεν είσαι σίγουρος ότι αυτό το πρόσωπο είναι κατάλληλο για εσένα, τότε ένα situationship είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Όταν πραγματικά το καταλάβετε αυτό, η ζωή είναι βασικά μια μακριά κατάσταση, με πολύ ασαφή όρια και πολλά ακατάστατα συναισθήματα. Οπότε είτε σας αρέσει είτε όχι, τουλάχιστον έχει ένα όνομα τώρα.

The post Δεν έχετε σχέση αλλά ούτε και απλά «βρίσκεστε» …. τι έχετε; situationship! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα