Απλές συμβουλές για να γίνει η βόλτα με τον σκύλο σου καλύτερη

19:45 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Η βόλτα με τον σκύλο σου, ενώ ξεκινά καλά πολλές φορές εξελίσσεται σε βάσανο. Μην τρελαίνεσαι και φυσικά μην απελπίζεσαι. Έχεις εμάς που θα σε βοηθήσουμε με τις συμβουλές μας και θα σου αποκαλύψουμε όλα όσα μπορείς να κάνεις για να γίνει η βόλτα με τον πιστό σου φίλο καλύτερη.

Συμβουλές για να ευχαριστηθείς τη βόλτα με στο σκύλο σου περισσότερο:Δείξε του ποιος είναι το αφεντικό: Μόλις βγείτε από το σπίτι μπες μπροστά και ξεκίνα το περπάτημα. Κάνοντας το θα δείξεις στον σκύλο σου ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης. Καθοδήγησε
τον, λοιπόν και δεν θα χάσεις.Αρχικά πάρε ένα κοντό λουρί: Αν γκρινιάζεις πως δεν μπορείς να κοντρολάρεις τον σκύλο σου η λύση είναι σαφώς πιο απλή απ΄όσο πιστεύεις. Τι μπορείς να κάνεις; Απλά πάρε ένα κοντό λουρί. Αυτό θα σου επιτρέπει να έχεις περισσότερο έλεγχο.Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου λιχουδιές: Οι λιχουδιές είναι απαραίτητες στην βόλτα που βγαίνεις με τον σκύλο σου. Πάρε μαζί σου λίγες και χρησιμοποίησε τες για να επιβραβεύσεις τον σκύλο σου όταν ακολουθεί τις συμβουλές σου. Μόλις κάνει ό,τι του ζήτησες δώσε του μια λιχουδιά και χάιδεψε τον απαλά δείχνοντας του πόσο έχεις χαρεί.Σημείωση!

Μην περιμένεις να πας βόλτα τον σκύλο σου για να του δείξεις ότι εσύ είσαι το αφεντικό. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το κάνεις συνεχώς.

The post Απλές συμβουλές για να γίνει η βόλτα με τον σκύλο σου καλύτερη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα