Βήμα πίσω δεν κάνει ο Trump- Συνεχίζει να στηρίζει την απόφαση του για κλειστά σύνορα μέσω Twitter

17:09 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Σταθερός στην απόφαση την οποία έχει λάβει να κλείσει την πόρτα και συγκεκριμένα τα σύνορα όσον αφορά ΗΠΑ για πρόσφυγες και μουσουλμάνους φέρεται να είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχίζει τις προκλήσεις μέσω Twitter.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter
ο Donald Trump πριν από μόνο λίγες ώρες έγραψε:

Η χώρα μας χρειάζεται ισχυρά σύνορα και εξονυχιστικό έλεγχο, ΤΩΡΑ. Κοιτάξτε τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον κόσμο – ένα φρικτό χάλι

Our country needs strong borders and extreme vetting, NOW. Look what is happening all over Europe and, indeed, the world – a horrible mess!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 29, 2017

«Οι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή έχουν εκτελεστεί σε μεγάλους αριθμούς. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτός ο τρόμος!» τόνισε σε άλλο του Tweet λίγη μόνο ώρα αργότερα.

Christians in the Middle-East have been executed in large numbers. We cannot allow this horror to continue!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 29, 2017

Θυμίζουμε, πως ο Αμερικανός Πρόεδρος υπέγραψε διάταγμα για την «προστασία του έθνους έναντι της εισόδου ξένων τρομοκρατών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Το εν λόγω διάταγμα προβλέπει την πλήρη αναστολή για τέσσερις μήνες του προγράμματος, όπως επίσης και το πάγωμα για τουλάχιστον τρεις μήνες της εισδοχής στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης.

Δικαστική απόφαση αναστέλλει τις απελάσεις ταξιδιωτών με έγκυρη βίζα:

Μια δικαστική απόφαση έρχεται να λειτουργήσει ως ανάχωμα, στην απόφαση του Trump. Συγκεκριμένα, ομοσπονδιακή δικαστίνα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης εξέδωσε κατεπείγουσα εντολή με την οποία αναστέλλεται έστω και προσωρινά η δυνατότητα των αρχών των ΗΠΑ να απελαύνουν από τη χώρα ανθρώπους που έχουν φθάσει σε αμερικανικά αεροδρόμια με έγκυρες βίζες.

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ΑCLU) αξίζει να τονίσουμε, ότι εκτιμά, πως η εντολή επηρεάζει από 100 ως και 200 ανθρώπους οι οποίοι έχουν συλληφθεί σε αεροδρόμια των ΗΠΑ ή ταξιδεύουν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Trump υπέγραψε το διάταγμα και κλείνει την πόρτα σε πρόσφυγες επτά χωρών

photo:Getty

The post Βήμα πίσω δεν κάνει ο Trump- Συνεχίζει να στηρίζει την απόφαση του για κλειστά σύνορα μέσω Twitter appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
αποφαση trup
Τυχαία Θέματα
Βήμα, Trump- Συνεχίζει, Twitter,vima, Trump- synechizei, Twitter