Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες- Ενισχύουν τα μπλόκα τους

18:24 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων αποφάσισαν να περάσουν οι αγρότες, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται συνεχίζουν να δείχνουν την αντίθεση τους στα μέτρα τα οποία προωθεί η Κυβέρνηση. Παράλληλα, ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε πολλές περιοχές και συνεχίζουν τους τακτικούς αποκλεισμούς.

Κλειστή παραμένει από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων-και στα δύο ρεύματα-, από αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής Πολυκάστρου.

Έκλεισε
η Πατρών- Κορίνθου:

Οι αγρότες της Αιγιάλειας, έκλεισαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα την νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 21:00. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέχρι εκείνη την ώρα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες οι οποίοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στη Νίκαια τόνισαν, πως προχωρούν σε νέες μορφές κινητοποιήσεων και ότι συνεχίζουν τους τακτικούς αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή, μπλόκα στήνονται από τη Δευτέρα 30/1 στη Δυτική Μακεδονία, ενώ θυμίζουμε, ότι ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο τελωνείο των Ευζώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες των σωματείων τους οι αγρότες της Νίκαιας σχεδιάζουν την Τετάρτη να συμμετάσχουν με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ το οποίο θα φτάσει στη Λάρισα, ενώ παράλληλα αγροτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 30/1 μέχρι και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία.

Πολύ πιθανό θεωρείται το να στηθεί μπλόκου τις επόμενες ημέρες και στο ‘Αργος Ορεστικό, το οποίο βρίσκεται στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, δρόμος που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

Στο Καλονέρι Βοείου οι αγρότες ετοιμάζονται την Δευτέρα να στήνουν ένα ακόμα το μπλόκο στην Αγία Κυριακή, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Επίσης, μπλόκο θα στηθεί στην παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου. Από την πλευρά τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται να στήσουν δύο μπλόκα την Κυριακή, ένα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου και ένα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο μπλόκο των αγροτών κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων- Δεν κάνουν βήμα πίσω

photo:Stringer / SOOC

The post Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες- Ενισχύουν τα μπλόκα τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα