Αποκαθίστασται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική- Σε ετοιμότητα λόγω της κακοκαιρίας η ΕΛ.ΑΣ.

14:55 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική μετά από τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Στόχος τους είναι να ανταποκριθούν σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συνδρομή τους, όπως επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.

Το Υπουργείο τονίζει, πως «έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό πλάνο», ενώ έχει διατεθεί αστυνομικό και πυροσβεστικό

προσωπικό, καθώς επίσης μέσα και υλικοτεχνικός εξοπλισμός.

Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, όπως επίσης στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας έχει αποκατασταθεί, ενώ η διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας γίνεται τώρα από το ύψος του εστιατορίου «Ζυγός».

Η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής έχει βελτιωθεί αισθητά καθώς σε πολλά σημεία έχει ήδη σταματήσει χιονόπτωση.

Δυσκολία στις μετακινήσεις των συγκοινωνιών:

Με δυσκολία πραγματοποιούντα τα δρομολόγια των λεωφορείων με τον ΟΑΣΑ δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τι ισχύει σχετικά με τα δρομολόγια του.

Ο ΟΑΣΑ συστήνει στους πολίτες να επισκέπτονται συνεχώς τη ιστοσελίδα του ή να επικοινωνούν με το 11185 προκειμένου να ενημερώνονται για τις τροποποιήσεις.

Η χιονόπτωση σημειώνεται, πως ξεκίνησε τα ξημερώματα με αποτέλεσμα ένα λεπτό πέπλο χιονιού να σκεπάζει κυρίως τις βόρειες περιοχές του νομού.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές γραμμές:

Προβλήματα παρατηρούνται και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς οι βοριάδες πνέουν ισχυροί στα πελάγη, ενώ το Λιμενικό έχει εκδώσει γενικό απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης, δεν εκτελούνται ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος και κλειστές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, Πρίνος-Καβάλα, Θάσος – Κεραμωτή, Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα.

The post Αποκαθίστασται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική- Σε ετοιμότητα λόγω της κακοκαιρίας η ΕΛ.ΑΣ. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα