Άναψε φωτιές η σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στη Σερβία

11:18 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Σερβία-Αλβανία στο γήπεδο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις! Αφορμή στάθηκε η σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» η οποία πέταξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ένα drone.

Η σημαία έδειχνε την Μεγάλη Αλβανία, όπου η Αλβανία έχει τουλάχιστον τη διπλάσια έκταση από τη σημερινή γειτονική μας χώρα, καθώς περιλαμβάνει την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και το νησί της Κέρκυρας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάρτιν Έτκινσον διέκοψε άμεσα

το παιχνίδι και ο ποδοσφαιριστής Στέφαν Μίτροβιτς έπιασε τη σημαία. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν τα επεισόδια και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με τους παίχτες της Αλβανίας να αντιδρούν, οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Έτκινσον να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στα επεισόδια δεν μπορούσαν να λείψουν φυσικά και οι συλλήψεις. Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η σύλληψη από τη σερβική αστυνομία του Όλσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ως υπεύθυνο για το επεισόδιο. Ο Όλσι Ράμα συνελήφθη στην εξέδρα των επισήμων όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία. Η αστυνομία, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο.

Δες φωτογραφίες από την στιγμή των επεισοδίων και περιμένουμε τα σχόλιά σου:

The post Άναψε φωτιές η σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στη Σερβία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα