Άλλαξε τα λεπτά και θαμπά μαλλιά σου χωρίς τη βοήθεια ειδικού!

13:32 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Δυστυχώς, δεν ανήκεις στις τυχερές γυναίκες που έχουν πλούσια μακριά μαλλιά και ψάχνουν τρόπους να τα συμμαζέψουν. Εσύ, είσαι από τις άτυχες που έχουν λεπτά και θαμπά μαλλιά και παρακαλούν το Θεό να τις βοηθήσει και να αποκτήσουν όγκο.

Όχι, δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια το Θεού αλλά ούτε καν του κομμωτή σου! Έχεις εμάς και πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανη που υπάρχουμε στη ζωή σου (έλα μη γελάς προσπαθούμε να σου ανεβάσουμε τη διάθεση). Σε ενημερώνουμε, λοιπόν, πως αν κάνεις μικρά τρικ στα μαλλιά σου από λεπτά και θαμπά θα γίνουν πλούσια και λαμπερά!

Ποια είναι τα μικρά τρικ για λεπτά και
θαμπά μαλλιά;Άλλαξε κούρεμα! Τα λεπτά και θαμπά μαλλιά θέλουν όγκο για να δείξουν πιο πολλά. Προτίμησε γεωμετρικές κουπ στο ύψος των ώμων σου. Αν πάλι θες να είναι πιο μακριά τα μαλλιά σου απόφυγε το φιλάρισμα γιατί θα τα λιγοστέψει ακόμα περισσότερο.Κάνε ανταύγειες. Οι ανταύγειες θα δώσουν βάθος στα μαλλιά σου και θα τα κάνουν να φαίνονται περισσότερα με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται όλοι αν έβαλες extensions ή τρέσα.Πριν στεγνώσουν τα μαλλιά σου κάνε μασάζ στις ρίζες. Βάλε τα προϊόντα styling από τις ρίζες στις οποίες θα επιμένεις περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο το χτένισμα σου θα έχει διάρκεια και όγκο.Βάλε αφρό και όχι λάδια. Τα λιπαρά προϊόντα θα βαρύνουν περισσότερο την τρίχα σου και θα την κάνουν να φαίνεται πιο κολλημένη με τις υπόλοιπες! Έτσι, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις αφρό ή σπρέι για όγκο.Στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα επιμένοντας στη ρίζα. Είναι ένα κλασικό και απλό κόλπο που θα ανανεώσει το τριχωτό της κεφαλής σου και θα του δώσει ζωντάνια και κίνηση.

The post Άλλαξε τα λεπτά και θαμπά μαλλιά σου χωρίς τη βοήθεια ειδικού! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα