Αλεξανδρούπολη: 48ωρη προθεσμία για την απολογία του βασανιστή του 5χρονου- Στη ΜΕΘ το άτυχο παιδί

17:57 15/3/2016 - Πηγή: iPop

48ωρη προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος φίλος της μητέρας του 5χρονου που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο άτυχος 5χρονος ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του την Δευτέρα, ενώ επίσης θύμα της οργής του 34χρονου έπεσε και ο 3χρονος αδερφός του ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πιο καλή, όμως, κατάσταση.

Να σημειωθεί πως στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης μαζί με τον 34χρονο βρίσκεται και η μητέρα των παιδιών, αλλά και οι γονείς του δράστη οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για

την ίδια υπόθεση.

Οι συλληφθέντες για τον τραυματισμό των ανήλικων παιδιών θα μεταβούν ξανά εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης το πρωί της Πέμπτης.

Το άτυχο 5χρονο παιδί αναμένεται μέσα στην Τρίτη να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και λειτουργεί εξειδικευμένη για τον τραυματισμό του νοσηλευτική μονάδα.

Αξίζει να τονισθεί πως ο 5χρονος είναι βαριά τραυματισμένος στα χέρια αλλά έχει επίσης και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο αδερφός του νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου.

The post Αλεξανδρούπολη: 48ωρη προθεσμία για την απολογία του βασανιστή του 5χρονου- Στη ΜΕΘ το άτυχο παιδί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα