Η απίστευτη γκέλα που κάναμε με τον Μήτρογλου!

Πήγαμε να το παίξουμε έξυπνοι και αποτύχαμε παταγωδώς. Γνωστός συντάκτης του sport-fm.gr του οποίου το όνομα δεν θα αποκαλύψουμε είδε ένα βίντεο από την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Τοντέλα και ενθουσιάστηκε.

Ο λόγος ήταν ότι πίστεψε ότι ο Μήτρογλου ήταν περίπου δέκα μέτρα οφσάιντ....
Να μας συγχωρέσετε, αλλά τις τελευταίες ημέρες ακούμε συνέχεια τη λέξη οφσάιντ και όπως και να το κάνεις από ένα σημείο και μετά επηρεάζεσαι. Ένας άλλος συντάκτης σήμερα το πρωί φώναξε οφσάιντ σε γιαγιά στο φανάρι. Η γιαγιά τον χτύπησε με μια τσάντα στο κεφάλι γιατί νόμιζε ότι ήθελε
να της κλέψει το πορτοφόλι. Ο συντάκτης έβαλε τα κλάματα.

Επανερχόμαστε στην κουβέντα μας. Ο Μήτρογλου φυσικά και δεν είναι οφσάιντ αφού η μπάλα προέρχεται από ελυθερο του τερματοφύλακα.

Το κακό όμως είχε ήδη γίνει. Η είδηση είχε δημοσιευθεί, το σχετικό post είχε μπει στο Facebook με τον πολύ… ψύχραιμο τίτλο «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μισό στρέμμα οφσάιντ ο Μήτρογλου».

Μέχρι να πάρουμε χαμπάρι την γκέλα χιλιάδες κόσμου είχαν μπει στην είδηση, δεκάδες μηνύματα είχαν έρθει στο σταθμό που μας χαρακτήριζαν άσχετους (o πιο light χαρακτηρισμός) ενώ τα τηλέφωνα των συντακτών δεν σταμάτησαν να χτυπούν από συναδέλφους που ρώταγαν αν έχουμε πιει τίποτα.

Κάναμε ένα λάθος (καλά όχι μόνο ένα) και το αναγνωρίζουμε. Ο συντάκτης έχει ήδη σταλεί σε μία αναζήτηση του εαυτού του και της αλήθειας σε ερημική τοποθεσία παρέα με τους κανονισμούς ποδοσφαίρου στα χέρια.

Και τώρα η επίμαχη φάση….
Keywords
Τυχαία Θέματα