Αίθριος ο καιρός, ελαφριά επιδείνωση απ’ το απόγευμα

10:34 26/3/2017 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, σ’ όλη την χώρα, ωστόσο, απ’ το απόγευμα θα σημειωθεί ελαφριά επιδείνωση με βροχές στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα ως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 24 βαθμούς κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη

ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 και το βράδυ βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος κι από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 κι από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 24 βαθμούς κελσίου με την ελάχιστη να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στην Ήπειρο.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 και στα νότια τοπικά και 6 μποφόρ, ενώ από το βράδυ στα βόρεια θα γυρίσουν σε βοριάδες με ένταση από 4 ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο5 ως 25 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3-4 και από το βράδυ βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νο9τιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 21 βαθμούς κελσίου, αλλά στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Αίθριος ο καιρός, ελαφριά επιδείνωση απ’ το απόγευμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα