Αυτός είναι ο πιο cool πατέρας του internet! Γνώρισε τον μπαμπά «Batdad» και ζήλεψε! (video)

13:46 12/5/2017 - Πηγή: iPop

Ο μπαμπάς «batdad», ο πιο cool πατέρας του internet, είναι ένας ξεχωριστός πατέρας που θυμίζει σουπερ ήρωα και έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με το video του στο οποίο είναι με τα δύο του παιδιά και την σύζυγό του και σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων!

Στο video του με τίτλο «Batdad is my favourite superhero» ο ξεκαρδιστικός πατέρας φορώντας στολή του γνωστού σούπερ ήρωα Batman

μας δείχνει καθημερινές στιγμές με τα παιδιά του, ξέρεις τρυφερές στιγμές πατέρα και γιου ή πατέρα και κόρης… οι οποίες μας κάνουν να κλαίμε από τα γέλια καθώς αυτός ο πατέρας λέει πάντα την πιο καυστική ατάκα.

Ο πατέρας τρολάρει αδίστακτα τα δύο του παιδιά και αυτά με την σειρά τους τον καθηλώνουν με τις απαντήσεις τους.

Καθηλωτικό στιγμιότυπο του video αποτελεί η στιγμή που ο γιος του κρατάει δύο μπάλες στα χέρια του, και του λέει ο πατέρας ότι:

Eίχα και εγώ δύο μπάλες μέχρι που παντρεύτηκα την μητέρα σου

Χαρακτηριστική στιγμή αποτελεί πάλι όταν ο πατέρας ρωτάει την μικρή του κόρη, τι έκανες στο σχολείο σήμερα και εκείνη με ένα αθώο χαμόγελο, του απαντάει ότι βρήκε αγόρι …αναμενόμενη η αντίδραση του πατέρα όπως θα δείτε στο video.

O πατέρας δεν σταματάει πουθενά βρίσκει συνέχεια λόγους να πειράζει τα δύο παιδιά με έναν απίστευτα αστείο τρόπο τον οποίο θα λατρέψεις.

Όταν η κόρη του ανακαλύπτει ότι δεν δουλεύει το netflix εκείνος της λέει ότι στην ηλικία του κοιτούσε έξω από το παράθυρο.. για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση: «Πρέπει να ήταν πολύ βαρετά!».

Οι ξεκαρδιστικές στιγμές είναι πολλές όπως θα παρατηρήσεις και εσύ στο video παρακάτω

Δείτε το video:

Batdad is my favorite superhero

Why is this so funny Credit: Batdad

Posted by Viral Thread on Montag, 27. Februar 2017

The post Αυτός είναι ο πιο cool πατέρας του internet! Γνώρισε τον μπαμπά «Batdad» και ζήλεψε! (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα