X Factor: Τι έκανε η Tάμτα και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό;

10:25 12/5/2017 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του X factor, στο 4 chair challenge, στην πιο ανατρεπτική φάση του παιχνιδιού όπου οι διαγωνιζόμενοι μάχονται για να κερδίσουν μία από τις 4 καρέκλες που τους διασφαλίζουν την πρόσβαση τους στα lives, η Τάμτα τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει αναλάβει τα αγόρια ηλικίας 16-24 ετών, χθες Πέμπτη έπρεπε να επιλέξει 4 αγόρια από τα 10 για να προχωρήσουν μαζί της στα live.

Η Τάμτα, όμως,

καθώς δεν μπορούσε να επιλέξει μόνο 4 από τα 10 ταλέντα έκανε την ανατροπή και το άγχος των διαγωνιζόμενων δεν τελείωνε ποτέ. Η τραγουδίστρια, ενώ είχε επιλέξει τους 4 παίκτες που ήθελε να πάρει μαζί της στα lives, τελευταία στιγμή αποφάσισε να αντικαταστήσει έναν παίκτη που είχε ήδη διώξει και να τον φέρει πίσω!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Νότα, ο οποίος κέρδισε κοινό και κριτές με την ερμηνεία του. Η Τάμτα έδιωξε τον Κωνσταντίνου Ποτηρίδη, λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε…

Οι 4 παίκτες που πέρασαν στα lives είναι:Άγγελος ΠροβελεγγιάδηςΑλέξανδρος ΣαγκούρηςΣάββας ΣαββίδηςΚωνσταντίνος ΝόταςΔείτε τον παίκτη που έφερε πίσω η Tάμτα

The post X Factor: Τι έκανε η Tάμτα και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα