Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/9/2014)

09:01 15/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Έντονες συγκινήσεις σας περιμένουν σήμερα, καθώς ο Άρης είναι σε εξάγωνο με την Λίλιθ, αλλά και μια πλειάδα αστεροειδών. Οι αστεροειδείς έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί καθορίζουν όλα εκείνα τα μικρά θραύσματα συναισθημάτων που κινούνται σε ένα θολό ψυχικό επίπεδο. Σήμερα λοιπόν η ψυχή σας είναι πολύ ενεργοποιημένη, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σχεδόν παντοδύναμοι και να είστε πραγματικά, σε κάθε τομέα.

Ταύρος

Η ημέρα ξεκινάει κάπως δύσκολα, με την Αφροδίτη να τετραγωνίζει την Σελήνη – άρα να σας δίνει μια

πλαστή εντύπωση για τον εαυτό σας. Βλέπετε κάπως σκοτεινά τα πράγματα και αφήνεστε σε απαισιόδοξες σκέψεις . Πολεμήστε αυτήν την τάση της ψυχής σας με το να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, κάτι που πάντα σας βοηθάει, αλλά και ζητώντας την συμπαράσταση των ανθρώπων που ξέρουν πώς να σας κάνουν να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη ίσως σας προβληματίσει λίγο με την κακή της σχέση με την Αφροδίτη, αλλά ο Ερμής σας βοηθάει με πολλές και θετικές όψεις να ισορροπήσετε. Η ημέρα είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να διερευνήσετε κάποιες συνεργασίες, καθώς θα είστε πολύ επιμελείς, ετοιμόλογοι, σαφείς και δυνατοί στα επιχειρήματά σας. Καλή και η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, αλλά όχι χωρίς κάποια σύννεφα, που είναι στο χέρι σας να τα διαλύσετε.

Καρκίνος

Μια έντονη συναισθηματικά ημέρα, που θα θελήσετε να προσδιορίσετε με σαφήνεια το ποιος είναι όντως με το μέρος σας και ποιος σας χρησιμοποιεί. Αυτό ισχύει και στον ερωτικό τομέα αλλά και στις συνεργασίες σας. Προσέξτε όμως, η Σελήνη στήνει έναν παραμορφωτικό καθρέφτη και τα τεστ που θα υποβάλλετε τους άλλους, ίσως σας δώσουν λανθασμένα αποτελέσματα.

Λέων

Η δύναμή σας είναι φανερή σήμερα, όπως και η τάση σας να πάρετε απόλυτα την μοίρα σας στα χέρια σας. Παραμερίζετε πολλούς σας φόβους και δίνετε κυριολεκτικά μαθήματα πειθαρχίας και οργανωτικότητας. Είναι πιθανόν σε αυτό το πλαίσιο να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τους άλλους ή και να βιάζεστε να γίνουν τα πάντα σε χρόνο dt. Χωρίς να κατεβάσετε ρυθμούς, είναι καλό να χαλαρώσετε λίγο την τελειομανία σας.

Παρθένος

Πολλαπλές επιρροές και ένα έντονα κοινωνικό προφίλ σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή από κάθε άποψη. Είστε μαζί με πολλούς ανθρώπους και έχετε σχετικά ηγετικό ρόλο. Η γοητεία σας και η δυνατότητά σας να πείθετε τους άλλους για τις προθέσεις σας και τις ικανότητές σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ημέρα λοιπόν έχει τους καλύτερους οιωνούς και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να στερεώσετε τα επόμενα βήματά σας.

Ζυγός

Ενοχές και αμφιβολίες, φόβοι και άγχος, μια μάλλον κακή σχέση με τον εαυτό σας, είναι το καλάθι που έρχεται να σας προσφέρει το τετράγωνο της Αφροδίτης με την Σελήνη . Προτιμήστε να το αγνοήσετε, εστιάστε στα πολύ θετικά σας στοιχεία και μην πτοηθείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και κανέναν άλλο. Δείτε βασικά πράγματα που έχετε πετύχει. Κάντε αν θέλετε την αυτοκριτική σας, ώστε κάποια λάθη σας να μην τα επαναλάβετε, αλλά μην το παρακάνετε.

Σκορπιός

Η ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά πολλά σας σχέδια και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Καθώς σας ευνοεί ο Κρόνος επιλέξτε να κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα της εβδομάδας και να θέσετε τις βάσεις μιας συνολικής τακτοποίησης εκκρεμοτήτων. Πολλές αναβολές σε θέματα οικονομικά, που σας είχαν κουράσει, παίρνουν τέλος και μπορείτε να έχετε μια καλή ανάσα που σας επιτρέπει να καλύψετε υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Ο Δίας έχει βάλει για τα καλά την ζωή σας σε τροχιά ανόδου, νιώθετε πολύ δυνατοί και πνευματικά και σωματικά και ψυχολογικά. Καθώς έχετε και καλές ειδήσεις από την άποψη της ανθρώπινης επαφής και νιώθετε έντονα την αγάπη να σας κατακλύζει και να σας προστατεύει, έχετε μια μέρα γεμάτη δυναμισμό και θετικότητα. Μπορείτε να εργαστείτε απερίσπαστοι και να πετύχετε τα πάντα. Γενικά αυτό το διάστημα οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, αλλά τις φέρνετε εις πέρας με ευκολία.

Αιγόκερως

Δώστε τόπο στην οργή για πολλά μικρά στραβά που θα συναντήσετε μπροστά σας σήμερα, δεν αξίζει να αναλώνετε τις δυνάμεις σας για δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε αποκαλύψεις και μην δίνετε σημασία σε λόγια και υπερβολές που πιθανόν να ακούσετε, ειδικά στον χώρο δουλειά σας. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Υδροχόος

Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού θα αντισταθμιστούν πιθανόν από την ενέργεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, αν και η Σελήνη θα σας ταλαιπωρήσει, δίνοντάς σας στρεβλή εικόνα για τον εαυτό σας. Πολλά παράπονα και άγχος, έλλειψη καθαρής ματιάς και ψυχραιμίας θα σας κάνουν δύσκολη αυτήν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας αν δεν προσέξετε. Μην αφεθείτε στην υπερβολική κούραση, δεν σας κάνει καλό.

Ιχθείς

Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται και είναι πολύ πιθανόν κάποιοι φίλοι σας, χωρίς καν να το γνωρίζετε, να σας ετοιμάζουν ευχάριστες εκπλήξεις. Θα αντλήσετε χαρά από μικρά πράγματα και θα αποφασίσετε να κινηθείτε με περισσότερο πνεύμα συνεργασίας, κάτι που αυτόματα θα σας ωφελήσει. Να περιμένετε θετικές ειδήσεις στα οικονομικά σας. Όσο κι αν ο Ποσειδώνας σας ταλαιπωρεί, έχετε αρχίσει να συνηθίζετε την πίεση, κάτι που γενικά θα σας φανεί ωφέλιμο και θα σας δυναμώσει.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα