Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου για να μη νιώθεις πίεση

08:31 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες πολύ η μέρα αντί για 24 ώρες να έχει λίγες παραπάνω για να μπορείς να προλαβαίνεις όλα όσα έχεις και θες να κάνεις; Εμείς πάντως το έχουμε κάνει πολλές φορές. Έτσι, μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να σου μάθουμε και εσένα πώς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου για να μη φρικάρεις και για να μπορείς να είσαι πιο χαλαρός!

Tips για να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου σωστά:Βάλε πρόγραμμα: Το παν στη ζωή είναι να έχεις τάξη. Έτσι, φτιάξε πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει φυσικά να τηρείς κατά γράμμα για να μπορείς
να κάνεις όλες σου τις δουλειές.Μην παραλείπεις τα διαλείμματα σου: Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις στο μυαλό αλλά ακόμα και στα μάτια σου έστω λίγα λεπτά χαλάρωσης. Μετά από αυτά τα λεπτά ηρεμίας θα μπορέσεις να επιστρέψεις πιο δυναμικά στο πρόγραμμα σου και έχοντας περισσότερο διάθεση.Διαχώρισε τις ζωές σου: Την ώρα που δουλεύεις μην αφήνεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή που να έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου. Κάνε ακριβώς το ίδιο όταν είσαι σπίτι και περνάς χρόνο με τα δικά σου άτομα. Απομόνωσε το χρόνο σου και χώρισε τον αποκλειστικά σε αυτούς και αυτά θες.Ξεκίνα τη μέρα σου κάνοντας ένα μπάνιο και αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου. Μην τα κάνεις όλα μηχανικά. Απόλαυσε τις στιγμές που περνάς μόνος-η και περιποιείσαι τον εαυτό σου.

The post Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου για να μη νιώθεις πίεση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα