Έρευνες για το τραγικό τροχαίο στην Εθνική- Η δήλωση της οικογένειας Βακάκη (Video-Photo)

15:11 28/2/2017 - Πηγή: iPop

Μετά την μαρτυρία του πατέρα ο οποίος είδε με τα μάτια του το τρομερό δυστύχημα στην εθνική οδό το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video το οποίο δείχνει το γκρι Audi R8. Θυμίζουμε, πως ο Υπάτιος Πατμανόγλου σε συνέντευξη του έκανε λόγο για ένα γκρι αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να έκανε κόντρες με τον οδηγό της Porsche.

Στο

video-ντοκουμέντο το οποίο τραβήχτηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας διακρίνεται καθαρά λίγο μετά το συμβάν να περνά ένα Audi R8.

Ο 41χρονος ο οποίος είδε με τα ίδια του τα μάτια να σκοτώνεται η σύζυγός του και το τριών ετών παιδί τους στο πάρκινγκ της εθνικής μιλώντας σε εκπομπή του «Ε» τόνισε, πως θεωρεί πιθανό η Porsche να έκανε κόντρες λίγο πριν τη σύγκρουση με το Audi R8.

Συγκεκριμένα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου υπογράμμισε:

«Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν. Μετά έκανε όπισθεν το R8 και βγήκε και ήρθε στη μεριά μου και μου λέει το παιδί «χρειάζεσαι βοήθεια;». Ο δρόμος ήταν άδειος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες ή απλά βρέθηκαν στον δρόμο. Ήταν ένα με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24-25. Έκλαιγε το παλικάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος, δεν ξέρω».

Παράλληλα, ο 41χρονος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με εκπομπή του Star έδωσε ένα μάθημα ζωής σε όλους εξηγώντας, πως δεν πρέπει να κατηγορούν τον οδηγό της Porsche και δήλωσε, πως θα ήθελε ποτέ κανείς να βρεθεί σ΄αυτή τη θέση που βρίσκεται ο ίδιος.

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε.

Στο παρακάτω video στο 0:09′ φαίνεται ο 41χρονος σε απόγνωση να κοιτάζει τα συντρίμμια και εκείνη τη στιγμή περνάει από το σημείο το γκρι Audi R8.

Οι Αρχές θυμίζουμε, πως έχουν ζητήσει να πραγματοποιηθεί και ταυτοποίηση DNA για τον οδηγό αν και ο πατέρας του είπε στην αστυνομία, πως του είχε ο ίδιος δώσει το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ζητήθηκε να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις όσο αυτό είναι δυνατό, καθώς η σορός είναι απανθρακωμένη για να διαπιστωθεί αν ο οδηγός τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η έρευνα για το δυστύχημα συνεχίζεται και επικεντρώνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε δύο σημεία:

Στην ιλιγγιώδη ταχύτηταΣτην κατάσταση των ελαστικώνΔείτε το video:

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια Βακάκη

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, προχώρησε σε δήλωση σχετικά με το τραγικό συμβάν, το οποίο κόστισε τη ζωή σε 4 άτομα.

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του άνδρα που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε γυναίκα και γιο

The post Έρευνες για το τραγικό τροχαίο στην Εθνική- Η δήλωση της οικογένειας Βακάκη (Video-Photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα