Η JK Rowling επιστρέφει δυναμικά με τη νέα ταινία «Fantastic Beasts»

15:01 28/2/2017 - Πηγή: iPop

Αν κάποιος ξέρει πώς να δημιουργήσει μια επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία, αυτή δεν είναι άλλη από την JK Rowling. Η συγγραφέας των βιβλίων του Harry Potter, έχει αποδείξει πώς μπορεί να συναρπάσει με τα βιβλία της και να κερδίσει πολύ κόσμο.

Όλοι θυμούνται φυσικά τον περασμένο Αύγουστο, όταν «έσπασε» το Διαδίκτυο με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας των τριών νέων βιβλίων του «Harry Potter» μέσω της ψηφιακής

εκδοτικής εταιρείας Pottermore.

Το διαδίκτυο σχεδόν «εξερράγη» από ενθουσιασμό, αγκαλιάζοντας το νέο αυτό εγχείρημα. Ποιος δεν θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να έχει τα καινούρια της βιβλία στη βιβλιοθήκη του;

Αυτή τη φορά, η 51χρονη μυθιστοριογράφος δημιούργησε «θόρυβο» γύρω από την επόμενη ταινία της «Fantastic Beasts». Την ανακοίνωσε έκανε μέσα από ένα tweet της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Having a Beastly day… pic.twitter.com/xRGCC9gt3B

— J.K. Rowling (@jk_rowling) February 27, 2017

Με αυτόν τον τρόπο αφήνει ένα μυστήριο να αιωρείται γύρω από την καινούργια αυτήν ταινία, την οποία οι θαυμαστές της σειράς των βιβλίων της θα περιμένουν πώς και πώς.

Οι θαυμαστές των ταινιών της δεν μπορούν να περιμένουν και συνεχώς στέλνουν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter μηνύματα στην συγγραφέα, προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την νέα ταινία.

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Fantastic Beasts and Where to Find Them» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Eddie Redmayne, αποδεικνύεται γιατί JK Rowling βιάζεται να επιστρέψει πίσω στη δουλειά.

Ένα πολλά υποσχόμενο βιβλίο είναι το «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται», με το οποίο η αγαπημένη συγγραφέας μας ταξιδεύει στον φανταστικό κόσμο των ζώων. Με το βιβλίο αυτό θα ταξιδέψεις σε έναν μαγικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα, ταξιδεύοντας σε κόσμους, όπου κυριαρχούν μαγικά πλάσματα.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις αυτό το βιβλίο, καθώς το ipop.gr σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις δικό σου, ακολουθώντας απλά βήματα.

Πώς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείς να διεκδικήσεις ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του ipop.gr στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

Τα φανταστικά ζώα δραπέτευσαν στην πόλη! Η μαγεία επέστρεψε απ’ την J. K. Rowling

Photo: Shutterstock

The post Η JK Rowling επιστρέφει δυναμικά με τη νέα ταινία «Fantastic Beasts» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα