Αυτή η εφαρμογή σε στέλνει στο γιατρό

11:18 20/11/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί μέχρι τώρα που σου μιλάμε να έχεις ακούσει πολλές φορές για διάφορες εφαρμογές οι οποίες εξετάζουν το δέρμα και σε προειδοποιούν αλλά και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν στην επιδερμίδα σου. Η Skin Vision, όμως ήρθε να κάνει την επανάσταση και να σου πει την αλήθεια.

Η Skin Vision είναι μια ιδιαίτερη εφαρμογή που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που χρειάστηκε δύο ολόκληρα

χρόνια για να ολοκληρωθεί και έχει ως βάση του 4.000 φωτογραφίες από 500 δερματολογικές αναλύσεις και αξιολογήσεις που έχουν κάνει ειδικοί επιστήμονες. Έτσι, μπορεί να διαγνώσει αν το σημάδι που έχει στο δέρμα σου είναι ένα απλό σημάδι ή μπορεί να είναι ένα ύποπτο μελάνωμα. Η Skin Vision παρέχει με 90% ακρίβεια στις διαγνώσεις της και έρχεται στην ουσία να αντικαταστήσει τον καθιερωμένο τρόπο που έβλεπες το δερματολόγο.

Έχει σχεδιαστεί για να μπορέσουν όσοι την χρησιμοποιούν να παρακολουθούν όλο όσα συμβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματός του και ειδικά για άτομα που έχουν πολλές ελιές τις οποίες θεωρούν ύποπτες.

Πώς, ακριβώς, όμως χρησιμοποιείται αυτή η εφαρμογή; Η χρήση της είναι πολύ απλή! Τραβάς μια φωτογραφία, την περνάς στην εφαρμογή και μετά ο αλγόριθμος αναλύει την φωτογραφία και σε ενημερώνει για τα αποτελέσματα της έρευνάς του. Διατίθεται για android κινητά και για iphone συσκευές ενώ το κόστος της σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι πολύ μικρό.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτή η εφαρμογή σε στέλνει στο γιατρό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα