Εσύ που κρεμάς τα κοσμήματά σου;

10:57 20/11/2014 - Πηγή: iPop

Το αιώνιο πρόβλημα σε ένα γυναικείο δωμάτιο είναι τα πεταμένα παντού κοσμήματα. Τα βρίσκεις παντού, πάνω στο έπιπλο της τουαλέτας, πάνω στο κομοδίνο σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να τα μαζέψεις επιτέλους και να βάλεις τάξη. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις έναν πίνακα-θήκη για τα κοσμήματά που σίγουρα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στο δωμάτιο σου και θα δώσει στιλ στο δωμάτιό σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την θήκη για τα κοσμήματά σου;Κορνίζα από παλιό πίνακαΔαντέλες πλεκτές (σεμενάκι)ΣιλικόνηΟύπα τοίχουΧρώμαΠινέλοΓυαλόχαρτοΠώς θα φτιάξεις την θήκη για τα κοσμήματά σου;Αρχικά
θα πρέπει να βγάλεις από τον παλιό σου πίνακα την κορνίζα γιατί μόνο αυτή θα χρησιμοποιήσεις.Ξύσε με το γυαλόχαρτο όλη την επιφάνεια της κορνίζας για να απομακρυνθεί το παλιό χρώμα και την περάσεις με το καινούργιο χρώμα.Πέρνα, λοιπόν, την κορνίζα με το χρώμα και άσε την να στεγνώσει καλά.Γύρνα την κορνίζα ανάποδα και στο πίσω μέρος της κορνίζας κόλλησε με την σιλικόνη αφού πρώτα τεντώσεις καλά τις πλεκτές δαντέλες, όπως θα δεις στην φωτογραφία.Με τα ούπα τοίχου τοποθέτησε την θήκη για τα κοσμήματα και κρέμα εκεί τα σκουλαρίκια σου και όχι μόνο.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos: pinterest.com

The post Εσύ που κρεμάς τα κοσμήματά σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα