Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που θα ανορθώσουν το στήθος σου

14:32 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Το στήθος σου είναι ένα από τα σημεία που αγαπάς πολύ στο κορμί σου και εκτός από εσένα φυσικά το λατρεύει και ο σύντροφός σου. Βέβαια, μετά την τελευταία δίαιτα που έκανες και έχασες αρκετά κιλά έχεις παρατηρήσει ότι το στήθος σου χαλάρωσε και ανησυχείς. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τις καλύτερες ασκήσεις που θα βοηθήσουν και θα ανορθώσουν το στήθος σου.

Ποιες ασκήσεις θα ανορθώσουν το στήθος σου;Push-ups: Σου έχουμε πει και στο παρελθόν ότι η συγκεκριμένη άσκηση κάνει πολύ καλό στο κορμί σου αλλά ειδικά στην περιοχή των χεριών και της πλάτης σου. Η ένταση των Push-ups υπόσχεται εκτός από τα υπόλοιπα σημεία να δυναμώσει και το στήθος σου και να το ανεβάσει πιο ψηλά σε λίγες μόνο ημέρες.Βαράκια ξαπλωμένη: Ξάπλωσε ανάσκελα στον πάγκο γυμναστικής και πιάσε τα βαράκια. Βάλε τα χέρια σου ψηλά να κοιτάζουν προς τον ουρανό και χαμήλωσε τα βαράκια λυγίζοντας τα χέρια σου προς το στήθος σου. Κάνε 3 σετ των δέκα επαναλήψεων καθημερινά και στις πρώτες εβδομάδες θα παρατηρήσεις ότι το στήθος σου θα σφίξει.Συμβουλή!

Μην ξεχνάς να κάνεις μασάζ στο στήθος τουλάχιστον μία φορά την ημέρα! Πρέπει να ξέρεις ότι το μασάζ ειδικά σε συνδυασμό με τις συγκεκριμένες ασκήσεις που σου προτείναμε θα ανυψώσει ακόμα πιο γρήγορα το στήθος σου!

The post Αυτές είναι οι 2 ασκήσεις που θα ανορθώσουν το στήθος σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα