Πώς ήταν και πώς έγινε

12:17 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Αναγνώρισες τον έφηβο, άκρως γοητευτικό σήμερα γνωστό ηθοποιό; Όχι; Να σε βοηθήσουμε λέγοντας σου πως έχει υπάρξει Ζιγκολό αλλά έχει βοηθήσει και μία όμορφη γυναίκα…

Καλά κατάλαβες! Ο νεαρός στη φωτογραφία είναι ο Richard Gere, ο οποίος σήμερα είναι 65 ετών και συνεχίζει να γοητεύει το γυναικείο κοινό!

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1949 ο Αμερικανός ηθοποιός, ξεκίνησε την υποκριτική τη δεκαετία του ’70, παίζοντας ένα β” ρόλο στην ταινία «Αναζητώντας τον Kύριο Γκούντμπαρ» (Looking for Mr. Goodbar) και

τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μέρες Ευτυχίας» (Days of Heaven). Ήρθε στο προσκήνιο το 1980 με το ρόλο του στην ταινία «Επάγγελμα: Ζιγκολό» (American Gigolo) που τον καθιέρωσε ως πρωταγωνιστή και σύμβολο του σεξ. Συνέχισε την καριέρα του πρωταγωνιστώντας σε πολλές επιτυχημένες ταινίες όπως «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» (An Officer and a Gentleman), «Pretty Woman» και «Σικάγο» (Chicago, 2002) για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα α” ανδρικού ρόλου καθώς και Screen Actors Guild Award συνολικής ερμηνείας από καστ.

Επειδή, όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις… επιλέξαμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες του και τις μοιραζόμαστε μαζί σου:

The post Πώς ήταν και πώς έγινε appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα