Άαρον Ράμσεϊ – Ο ποδοσφαιριστής που με κάθε του γκολ, σκοτώνει κι ένα διάσημο

16:48 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Με πνεύμα ομοψυχίας και συντονισμένες κινήσεις, ίσως μπορέσουμε να σπάσουμε την κατάρα που κινείται γύρω από το διεθνή ποδοσφαιριστή Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος σε κάθε του γκολ σκοτώνει και από έναν διάσημο.

Όχι δεν πρόκειται για ακόμα έναν αστικό μύθο, αλλά για μια ανατριχιαστική πραγματικότητα, που αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Ο Άαρον Ράμσει, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, όποτε χαρίζει ένα γκολ για λογαριασμό της ομάδας του, χαρίζει και το φιλί

του θανάτου σε μια διασημότητα.

Ο Ράμσεϊ φαίνεται πως δεν έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις στο ποιος θα χαθεί από τον μάταιο τούτο κόσμο, καθώς στην «ενδιαφέρουσα» λίστα με τους αδικοχαμένους συμπεριλαμβάνονται ονόματα, όπως αυτά του Οσάμα Μπιν Λάντεν, του Μουαμάρ Καντάφι, της Γουίτνεϊ Χιούστον αλλά και του προσφάτως αδικοχαμένου Ντέιβιντ Μπάουι.

Τελευταίος στη «μαύρη» λίστα του διεθνή μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, προστίθεται ο Βρετανός ηθοποιός Alan Rickman ο οποίος την Πέμπτη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 69 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες το βράδυ, ο Ράμσει ήταν ανάμεσα στους παίχτες που σκόραραν, όταν η Άρσεναλ αντιμετώπισε τη Λίβερπουλ σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Premiere League, εκτός έδρας. Στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Ουαλός μεσοεπιθετικός σχηματίζει το 1-1 ισοφαρίζοντας με τη Λίβερπουλ.

Η επίμαχη στιγμή του «θανατηφόρου» γκολ στο 0:31

Αναλυτικά τα «θύματα» των γκολ του Ράμσεϊ2 Μαΐου 2011 – Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν2 Οκτωβρίου 2011 – Στιβ Τζομπς20 Οκτωβρίου 2011 – Μουαμάρ Καντάφι11 Φεβρουαρίου 2012 – Γουίτνεϊ Χιούστον30 Νοεμβρίου 2013 – Πολ Γουόκερ11 Αυγούστου 2014 – Ρόμπιν Γουίλιαμς24 Αυγούστου 2014 – Ρίτσαρντ Ατένμπορο11 Ιανουαρίου 2016 – Ντέιβιντ Μπάουι14 Ιανουαρίου 2016 – Άλαν Ρικμαν

Ανιπεβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον «άγγελο του θανάτου» Άαρον Ράμσει, να είναι βαφτηστήρι του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ τις έρευνες γύρω από την εξακρίβωση των σχέσεων του ποδοσφαιριστή με τον Εξωαποδώ, έχει αναλάβει ο Fox Mulder και η Dana Scully των Χ-Files.

Αν όνειρό σου είναι κάποτε να υπογράφεις κι εσύ αυτόγραφα, ξανασκέψου το…

The post Άαρον Ράμσεϊ – Ο ποδοσφαιριστής που με κάθε του γκολ, σκοτώνει κι ένα διάσημο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα