Σοκάρουν τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ιατροδικαστής για την δολοφονία της 37χρονης Ανθής

14:12 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες για τον δολοφονία της 37χρονης Ανθής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο 40χρονος σύζυγός της, στην απολογία του, δε δίστασε να αποκαλύψει πως έπνιξε την Ανθή επειδή ήθελε να τον χωρίσει.

Τι είπε ο ιατροδικαστής;

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας της άτυχης Ανθής ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό. Όπως επίσης σημειώνει, βρέθηκαν και κάταγμα στο κρανίο τα σημειώθηκαν λόγω χτυπήματος

από τον σύζυγο της.

Ο ιατροδικαστής είπε πως κοντά στα μάτια της υπήρχαν εκχυμώσεις οι οποίες είναι πιθανό να σημειώθηκαν λόγω χτυπημάτων.

Όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Μακεδονίας, Δημοσθένης Χρήστου, ο φόνος έγινε, ενώ τα παιδιά ήταν στα κρεβάτια τους και κοιμόντουσαν.

Και επισήμανε: «Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής».

Η αστυνομία τονίζει ότι ο συζυγοκτόνος δεν είχε συνεργούς και σημείωσαν πως ο έλεγχος στο σπίτι του πατέρα του φερόμενου ως δράστη, όπου και βρέθηκαν δύο αδήλωτες καραμπίνες, έγινε «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Τι πρόδωσε τον δράστη;

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε συνεχώς αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα της Ανθής στα οποία, ο φερόμενος ως δράστης, δεν είχε δώσει σημασία.

Τα γυαλιά της και οι πατερίτσες που χρησιμοποιούσε, γιατί είχε χτυπήσει, βρέθηκαν στο δωμάτιο της, ενώ αν είχε αποφασίσει να φύγει από το σπίτι θα έπρεπε να τα είχε πάρει μαζί της.

Σημείωση!

Ο 40χρονος κατέθετε στην αστυνομία από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αφού ομολόγησε την ενοχή του τόνισε πως την έπνιξε και είπε πως την έχει θάψει στο χωράφι.

Στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από τις υποδείξεις του 40χρονου ο εκσκαφέας έφερε στην επιφάνεια το άψυχο σώμα της άτυχης Ανθής.

The post Σοκάρουν τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ιατροδικαστής για την δολοφονία της 37χρονης Ανθής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα