Διακοπή του πελατειακού συστήματος με νέους διορισμούς ημετέρων

14:28 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, λίγο μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία έκανε λόγο για διακοπή του πελατειακού συστήματος, αποκαλύπτει το διορισμό συγγενικού προσώπου του πρωθυπουργού στο υπουργείο υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε άμεσα στην αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα,

στην ομιλία του στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος ζήτησε «να αφήσουμε πίσω το αίσχος της κομματοκρατίας, του παλιού πολιτικού συστήματος», καταγγέλλοντας το διορισμό συγγενικού προσώπου του Πρωθυπουργού, στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί στο Γραφείο Τύπου και στο διαφημιστικό, ας προσέχουν λίγο και τις ημερομηνίες προτού προβούν σε δηλώσεις. Σήμερα συγκεκριμένα, ακόμα ένας άνθρωπος με το όνομα Τσίπρας διορίστηκε στο υπουργείο του κου Σπίρτζη» και συμπλήρωσε :

Ο κ.Τσίπρας έχει να θρέψει ένα κόμμα και κάποιους που θεωρούν το ελληνικό δημόσιο ως τη δουλειά τους. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έφτιαξαν ένα δημόσιο για να θρέφονται τα κόμματά τους και ο ΣΥΡΙΖΑ τα συντηρεί. Κανένας υπουργός δεν πρέπει να διορίζει μέσω λίστας αλλά όλα να γίνονται μέσω ΑΣΕΠ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με επίσημο έγγραφο το οποίο δημοσιεύθηκε από το liberal.gr, εν λόγω καταγγελία διορισμού, αφορά στην Αθανασία Ψαρουδάκη, σύζυγο του Γιώργου Τσίπρα, ξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα (επίσης διορισμένος στο υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος στο γραφείο του Ν.Κοτζιά πριν γίνει Γενικός Γραμματέας).

Η Αθανασία Ψαρουδάκη, προσλήφθηκε με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη.

The post Διακοπή του πελατειακού συστήματος με νέους διορισμούς ημετέρων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα