Στο δρόμο της Volkswagen και η Renault (;)

15:45 14/1/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την Volkswagen, αναφορικά με την εκπομπή ρύπων, το δρόμο της εταιρείας φαίνεται πως ακολούθησε και η Renault η οποία μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα οι ελεγκτές θα περάσουν από έλεγχο για παρανομίες στο σύστημα ελέγχουν των εκπομπών ρύπων την Renault.

Όπως

έχει γνωστοποιηθεί το συνδικάτο CGT σε ανακοίνωση του:

Ήδη μέλη του υπεύθυνου γραφείου απάτης του Υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας έχουν επισκεφτεί τα γραφεία της Renault πρώτη φορά στις 7 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις επιδρομές και σημείωσε ότι οι ερευνητές ελέγχουν την εταιρεία.

Οι επενδυτές φοβούνται ότι η Renault έχει σχέση με την εξαπάτηση που έκανε σε βάρος των πελατών της Volkswagen.

Η εταιρεία επίσης σημείωσε ότι οι ελεγκτές έχουν πάρει τους προσωπικούς υπολογιστές ορισμένων διευθυντών και συμπληρώνει ότι ο εξοπλισμός της είχε περάσει πρόσφατες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι τηρούνται όλοι οι κανονισμοί.

Για να σου θυμίσουμε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της Wolkswagen πρέπει να σου πούμε ότι η Αμερικανική Κυβέρνηση μήνυσε την εταιρεία σχετικά με το σκάνδαλο των εκπομπών. Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Δικαιοσύνης μήνυσε τη Volkswagen σχετικά με το σκάνδαλο εξαπάτησης των εκπομπών που έχει πλήξει εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα στις ΗΠΑ και εκατομμύρια οχήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τι θα συμβεί με το πρόστιμο;

Θα είναι σαφώς χαμηλότερο από το αυστηρότερο το οποίο θα μπορούσε να επιβληθεί και τοποθετείται στα 90 δισ. αφού θα φτάσει τα 48 δισ. ευρώ.

The post Στο δρόμο της Volkswagen και η Renault (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα