Video φρίκης από το ISIS με πρωταγωνιστή 4χρονο παιδί

13:48 11/2/2016 - Πηγή: iPop

Νέο video φρίκης με πρωταγωνιστή 4χρονο παιδί από τη Βρετανία δόθηκε στη δημοσιότητα από το ISIS. Στο συγκεκριμένο, video φρίκης παρουσιάζεται το 4χρονο παιδί να πυροδοτεί βόμβα έτσι ώστε να τυλιχθεί στις φλόγες όχημα στο οποίο βρίσκονται όμηροι των τζιχαντιστών.

Ο

4χρονος, Isa Dare, είναι γιος μουσουλμάνας από το νοτιοανατολικό Λονδίνο. Στο video, o junior Τζιχαντιστής, πατάει το κουμπί και πυροδοτεί τη βόμβα ενώ στη συνέχεια τεντώνει το χέρι του προς τον ουρανό και φωνάζει: «Allahu Akbar» που σημαίνει: «Ο Θεός είναι μεγάλος».


Μάλιστα, στέκεται περήφανος και κοιτάζει ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο.

‘Ενας από τους διοικητές του ISIS στέκεται δίπλα στο παιδί και απειλεί τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντ. Κάιμερον λέγοντας του να ετοιμάσει στρατό γιατί και τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους κάνουν το ίδιο.

Ο Isa Dare έχει εμφανίζεται ξανά σε προπαγανδιστικό video του ISIS.

Ο παππούς του τόνισε πως το 4χρονο τον παρακάλεσε να το σώσει πριν το χρησιμοποιήσουν, παρά τη θέληση του, για το video πριν από ένα μήνα.

Ένας-ένας οι άνθρωποι που βρίσκονται στο όχημα πριν εκτιναχθούν ομολόγησαν πως έχουν προβεί σε ενέργειες κατά του ISIS. Αν παρατηρήσεις τα μάτια τους, όμως, θα δεις πως ο φόβος βρίσκεται στο βλέμμα τους.

Ο παππούς του μικρού παιδιού, Grace Dare, αποκάλυψε πως η μητέρα του παιδιού το πήγε στην εμπόλεμη ζώνη και τόνισε πως ο μικρός του τηλεφώνησε και του είπε: «Σε παρακαλώ σώσε με».

Ο παππούς είπε πως ο πατέρας του 4χρονου προσπάθησε να τον σώσει, αλλά μετά το διαζύγιο που πήρε με την σύζυγο του η νεαρή μητέρα έφυγε μαζί της το παιδί. Πήγε στη Συρία και παντρεύτηκε με τον μαχητή Abu Bakr που πλέον έχει πεθάνει.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως το παιδί το ήθελε, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ μικρός για να καταλαβαίνει.

Η γιαγιά του 4χρονου μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει στο BBC τον προηγούμενο Απρίλιο, είχε τονίσει πως η κόρη της πριν φύγει συνεχώς προσεύχονταν και πήγαινε στην εκκλησία. Μάλιστα, όπως είπε την θέλει πίσω.

Ένα μέλος ομάδας που τάσσεται κατά του ISIS δήλωσε στο πρόγραμμα Radio 4 Ράκκα πως ανάμεσα στα θύματα ήταν καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της πόλη.

Ενώ, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, δήλωσε πως το video «αντανακλά τη βαρβαρότητα αυτής της οργάνωσης, αλλά είναι επίσης ένα εργαλείο προπαγάνδας».

The post Video φρίκης από το ISIS με πρωταγωνιστή 4χρονο παιδί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα