Σφοδρή επίθεση Κουμουτσάκου κατά Τσίπρα

12:50 11/2/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρα, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, εξαπέλυσε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στην έναρξη της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε τη λύπη του για τη συντριβή του ελικοπτέρου και τα συλλυπητήρια

του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό πως κινείται πάνω από το Σύνταγμα τονίζοντας:

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να μοιράσει η Κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι

Αναφερόμενος στα στελέχη της Κυβέρνησης ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε, πως χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής το οποίο επιθυμούν να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Μάλιστα, ο κ. Κουμουτσάκος άφησε υπόνοιες και για απόπειρα πολιτικής πόλωσης και διχασμού.

Στη συνέχεια της επίθεσης σημείωσε, πως ο Πρωθυπουργός στόχο έχει να διαμορφώσει κουλτούρα σύγκρουσης και διχασμού και τον κατηγόρησε λέγοντας: «Είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου. Τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει».

Ενώ επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτη και απολύτως αβάσιμη» την τουρκική ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο.

Παράλληλα ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε πως η Ελλάδα έχει την αρμοδιότητα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να διεξάγει ενέργειες έρευνας και διάσωσης στη συγκεκριμένη περιοχή και σημείωσε:

Η σημερινή νέα τουρκική αμφισβήτηση προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία. Βέβαια, δεν είναι άγνωστη πρακτική για την Τουρκία

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Σφοδρή επίθεση Κουμουτσάκου κατά Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα