Tραγωδία: Ηλικιωμένος στην Ανθούσα έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν είδε να καίγεται το σπίτι του

09:54 20/7/2022 - Πηγή: iPop

Τρεις φορές στο παρελθόν είχε πιάσει φωτιά το σπίτι του κι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο ηλικιωμένος στην Ανθούσα δεν άντεξε να βλέπει το σπίτι του να καίγεται για ακόμα μια φορά και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκτόνησε μ’ ένα περίστροφο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής, ο ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Ο 80χρονος είχε δει το σπίτι του να καίγεται άλλες τρεις φορές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Εκατοντάδες άνθρωποι αγωνιούν για τις περιουσίες

τους, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν καεί σπίτια στις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Περικλής, 86 ετών, έκανε δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια στον Alpha, επιμένοντας πως δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Πήρε φωτιά και τούς φώναζα για λίγο νερό γιατί δεν είχα… Τίποτα… Πήρα το 100 και μού έλεγαν ότι θα ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική. Εγώ πεθαμένος να είμαι δεν φεύγω. Δεν εγκατέλειψα το σπίτι

Φωτιά: Η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα και οι περιοχές που έχουν εκκενωθεί

Στήριξη σε θέματα ψυχικής υγείας στους πληγέντες απ’ την πυρκαγιά

Με πρωτοβουλία της Υφ. Υγείας Ζωής Ράπτη αρμόδιας για θέματα ψυχικής υγείας η Ομοσπονδία φορέων ψυχικής υγείας ΑΡΓΩ και οι φορείς της παρέχουν πολυεπίπεδη υποστήριξη στους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Βόρεια και Ανατολική Αττική(Πεντέλη, Nέα Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη, Ντράφι):

1. Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 10306 δωρεάν και ανώνυμα παρέχεται ψυχοκοινωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρό σε ενήλικες, μέσω της επιλογής 1 και σε παιδιά μέσω της επιλογής 3.

2. Επίσης πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας επιτόπου στις πληγείσες περιοχές (μόλις επιχειρησιακά κριθεί δυνατόν) μέσω κλιμακίων επαγγελματιών ψυχικής υγείας και παροχή ειδών πρώτης ανάγκης,

3. Παράλληλα θα πραγματοποιείται παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, και πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας των πυρόπληκτων

4. Επίσης πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (νερό, χυμοί, ξηρά τροφή) στο Κέντρο Ημέρας «το Περιβολάκι»στην Παιανία Αναπαύσεως 39, στο Κέντρο Ημέρας ΕΠΑΨΥ στην Σαλαμινομάχων 24Ε Μαρούσι, στα γραφεία της ΕΠΑΨΥ στην Σαλαμίνος 36 Μαρούσι, Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής Σωματείου ΙΚΕΛΟΣ Επτανήσου 20 Αγία Παρασκευή, Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας ΠΕΨΑΕΕ Ηπείρου 41 Αθήνα, ΑμΚΕ IASIS Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18 Αθήνα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tραγωδία: Ηλικιωμένος στην Ανθούσα έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν είδε να καίγεται το σπίτι του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα