Φτιάξε χάρτινη βιβλιοθήκη για παιδικό δωμάτιο

18:02 16/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα παιδικά δωμάτια έχουν ανάγκη από πράγματα με φαντασία με χιούμουρ. Τα παιδιά αγαπούν να βλέπουν παντού ζωάκια και χρώμα. Έτσι, θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις μία όμορφη, χάρτινη βιβλιοθήκη για παιδικό δωμάτιο την οποία θα λατρέψει το παιδί σου και σίγουρα οι φίλοι του θα θέλουν να αποκτήσουν και αυτοί τη δική τους.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη χάρτινη βιβλιοθήκη;Χαρτόνια χοντράΨαλίδιΜολύβιΣπρέιΚόλλα μακράς διάρκειαςΞύλινη επιφάνεια μεγάληΠώς θα φτιάξεις τη χάρτινη βιβλιοθήκη για το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σου;Σχεδίασε τα χαρτόνια σου αναλόγως και κόψε τα, όπως θα δεις στις παρακάτω
φωτογραφίες. Θα πρέπει τα χαρτόνια σου να έχουν στη μέση σκισίματα τα οποία θα είναι το σημείο που στο οποίο θα συναρμολογείτε και θα συνδέεται η κατασκευή σου.
Κόψε άλλο ένα μεγάλο στρογγυλό χαρτόνι μα ποδαράκια, όπως είναι αυτό στη φωτογραφία.Συναρμολόγησε μεταξύ τους όλα σου τα κομμάτια από το χαρτόνι.Η κατασκευή σου είναι σχεδόν έτοιμη. Για να σταθεροποιηθεί κόλλησε το πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου.Πέρνα με το σπρέι και τη χάρτινη βιβλιοθήκη αλλά και την ξύλινη επιφάνεια για να αποκτήσουν ακριβώς το ίδιο χρώμα.Συμβουλή!

Επειδή η κατασκευή είναι από χαρτί καλό θα ήταν να μην την επιβαρύνεις με πολύ βαριά πράγματα. Προτίμησε, λοιπόν, ελαφριά αντικείμενα και κυρίως παιδικά παιχνίδια και κουκλάκια.

photos:magheneart.blogspot.com

The post Φτιάξε χάρτινη βιβλιοθήκη για παιδικό δωμάτιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα