Survivor: Η μεγάλη επιστροφή του Μάριου και οι 4 υποψήφιοι «Διάσημοι» προς αποχώρηση

08:28 19/4/2017 - Πηγή: iPop

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor, με το επεισόδιο της Τρίτης να κρύβει πολλές εκπλήξεις: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς απ’ το παιχνίδι, ο τραυματίας Μάριος Πρίαμος επέστρεψε έτοιμος να συνεχίσει, ενώ οι υποψήφιοι Διάσημοι προς αποχώρηση είναι 4.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου,

όπως είχε ακουστεί και τις προηγούμενες ημέρες, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς απ’ το Survivor. Η Ειρήνη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε απομονωθεί απ’ την ομάδα, αποφάσισε, έχοντας κερδίσει την εμπειρία την οποία ήθελε, να αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι, ενώ χαιρέτισε την ομάδα της σε κλίμα συγκίνησης.

Στα highlights του επεισοδίου της Τρίτης ήταν φυσικά η ψηφοφορία των Διάσημων, οι οποίοι επέλεξαν 4 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση. Την ατομική ασυλία είχαν κερδίσει ο Μπο και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο Μπο επέλεξε τον Χούτο να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ο Γ. Χρανιώτης τον Κοκκινάκη. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι η Λάουρα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία. Πρόκειται για την τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Αξιοσημείωτη ήταν και η μεγάλη επιστροφή του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω του τραυματισμού απ’ το τροχαίο, επέστρεψε και είναι έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

The post Survivor: Η μεγάλη επιστροφή του Μάριου και οι 4 υποψήφιοι «Διάσημοι» προς αποχώρηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα