Τελείωσε ο… μήνας του μέλιτος για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Σύγκρουση συμφερόντων στον προθάλαμο του προέδρου της ΝΔ…

Ορισμένοι λένε ότι είναι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», ενώ κάποιοι άλλοι ότι είναι ήδη παρελθόν! Ως συνήθως όμως, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο λόγος για τον σύμβουλο του προέδρου της ΝΔ και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Τάκη Θεοδωρικάκο που είναι και ο εμπνευστής του εμμονικού αιτήματος για εκλογές!

Από πριν το Πάσχα λοιπόν ακούγεται έντονα στην πολιτικό – μιντιακή «πιάτσα» ότι έχει τελειώσει ο «μήνας

του μέλιτος» για τον πρώην πρόεδρο της GPO… και η γνώμη του δεν έχει πλέον την ίδια βαρύτητα στα αφτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτό συνετέλεσε και η «προβληματική» πλέον όπως εξελίσσεται γραμμή που έχει εισηγηθεί… Βεβαίως η δημοσκοπική άνοιξη που διανύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η διψήφια διαφορά που εμφανίζει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις περισσότερες δημοσκοπήσεις – κατά πολλούς, πιστώνεται μεταξύ άλλων και στον Τάκη Θεοδωρικάκο… Άρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

Επιπλέον είναι σαφές ότι όσο «φουσκώνει» το Νέο Δημοκρατικό ποτάμι και την ίδια ώρα απομακρύνεται το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, θα αυξάνονται και οι εσωτερικές κόντρες διαφόρων συμφερόντων που αναπτύσσονται σε τέτοιες περιπτώσεις στους προθαλάμους των αρχηγών!

The post Τελείωσε ο… μήνας του μέλιτος για τον Τάκη Θεοδωρικάκο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα