Survivor- τηλεθεατές 0-1! Επικό τρολάρισμα στους παίκτες του reality | Photos

16:57 15/3/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σάλος με το νέο παιχνίδι επιβίωσης, Survivor, το οποίο έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο twitter και τα υπόλοιπα social media! Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι τουιτεράδες δεν διστάζουν να τρολάρουν τους παίκτες και τις καταστάσεις που περνάνε μέσα από πολλές χιουμοριστικές εικόνες!

Οι καλύτερες τρολ εικόνες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο:

Εδώ και 4 επεισόδια, ο παίκτης του Survivor

από την ομάδα των μαχητών Ορέστης Τσανγκ φαίνεται να έχει στοχοποιήσει την συμπαίχτρια του Ελισσάβετ Αινατζιόγλου καθώς σε κάθε συμβούλιο την προτείνει για αποχώρηση. Αυτό φυσικά δεν θα έμενε ασχολίαστο από το φανατικό κοινό του Survivor, το οποίο τον έχει κάνει Viral!

Φυσικά δεν γίνεται να μην σχολιαστεί η τέταρτη συνεχόμενη ατομική ασυλία που κέρδισε ο Ορέστης Τσανγκ! Πολλοί σχολιάζουν το γεγονός ότι τέτοιο ζήλο δεν έχει δείξει στα ομαδικά αγωνίσματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι λειτουργεί με στρατηγική στο παιχνίδι!

Εννοείται δεν θα ξεχάσει κανείς την φάρσα του παίχτη της ομάδας των διάσημων Γιώργο Χρανιώτη στον Γιάννη Σπαλιάρα, την οποία και το κοινό λάτρεψε!

Στα περισσότερα επεισόδια, οι συμπαίχτες του Σπαλιάρα όπως και ο παρουσιαστής, έχουν την συνήθεια να τον πειράζουν εξαιτίας της δήλωσης που είχε κάνει παλιότερα σχετικά με τις γυναίκες που έχει πάει.

Πολύ έχει συζητηθεί ο παίκτης από την ομάδα των μαχητών Πάνος Αργιανίδης! Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην μπλούζα του η οποία είναι πολύ χαρακτηριστική, έτσι θέλησαν να την διακωμωδήσουν !

Στα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού δύο παίκτες από την ομάδα των διάσημων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο γνωστός παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης είχανε έναν τσακωμό ο οποίος και έγινε viral! Το φανατικό κοινό του Survivor όπως αναμενόταν πήρε χωρίς δεύτερη γνώμη την πλευρά του Αγγελόπουλου ο οποίος και θεωρείται το φαβορί του παιχνιδιού!

H φιλική σχέση των δύο παικτών (Πάνος Αργιαννίδης) και Ορέστης Τσανγκ έχει πάρει αρκετά σχόλια όπως αναμενόταν.

The post Survivor- τηλεθεατές 0-1! Επικό τρολάρισμα στους παίκτες του reality | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor-, 0-1 Επικό, | Photos,Survivor-, 0-1 epiko, | Photos