Ψεύτικη είδηση χαρακτήρισε την αποκάλυψη της φορολογικής του δήλωσης ο Donald Trump

13:14 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη της φορολογικής δήλωσης του Donald Trump. Ο ίδιος έγραψε στο twitter ότι πρόκειται για ψεύτικες ειδήσεις! Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε τα ποσά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μια πρώτη ματιά στα φορολογικά του Trump μπορούν να έχουν όλοι, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ το δίκτυο MSNBC τις δύο κύριες

σελίδες της δήλωσης του ζεύγους Trump το 2005.

Η δήλωση δείχνει την καταβολή ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος 38 εκατομμυρίων δολαρίων (36,5 εκατ. σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς).

Ο δημοσιογράφος David Cay Johnston έκανε την αποκάλυψη του εγγράφου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι έλαβε τη δήλωση στο σπίτι του. Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος είναι και ο συγγραφέας ενός βιβλίου για τον D. Trump.

Σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος κατήγγειλε την διαρροή ως παράνομη, όμως, επιβεβαίωσε τα ποσά.

«Ο Trump, ως επικεφαλής του Trump Organization, είχε ευθύνη να μην πληρώνει περισσότερους φόρους απ’ ό,τι νομικά απαιτούνταν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ο ίδιος, ο Αμερικανός Πρόεδρος έγραψε στο twitter του ότι δεν είναι αληθινή είδηση η δημοσίευση της φορολογικής του δήλωσεις και άφησε αιχμές για τον David Cay Johnston ο οποίος έκανε την αποκάλυψη.

Πιστεύει κανείς ότι ένας δημοσιογράφος, τον οποίο κανείς δεν είχε ξανακούσει, «βρήκε στο mailbox του» την φορολογική μου δήλωση; Ψεύτικες ειδήσεις!

Does anybody really believe that a reporter, who nobody ever heard of, "went to his mailbox" and found my tax returns? @NBCNews FAKE NEWS!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 15, 2017

Διαβάστε επίσης:

Μια πρώτη ματιά στα φορολογικά του Trump | Πόσα δηλώνει και τι φόρο πληρώνει;

The post Ψεύτικη είδηση χαρακτήρισε την αποκάλυψη της φορολογικής του δήλωσης ο Donald Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα