Shia LaBeouf: Η αποκάλυψη για την σκοτεινή περίοδο της ζωής του που σοκάρει

14:30 26/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο ηθοποιός Shia LaBeouf σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όπου αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με τον νόμο, όπως επίσης και επαγγελματικά προβλήματα με αποτέλεσμα να σκεφτεί την πράξη της αυτοκτονίας.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε

Ο 36χρονος Αμερικανός ηθοποιός Shia LaBeouf, τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά προβλήματα νομικής φύσεως, αφού ενεπλάκη σε τροχαία δυστυχήματα, όπως επίσης και σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα σε παράσταση του Μπρόντγουεϊ. Ακόμα, υπήρχε και μια καταγγελία εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική επίθεση

που κατατέθηκε από την πρώην σύντροφό του, FKA twigs.

Παράλληλα, ο Shia LaBeouf αντιμετώπιζε προβλήματα και με την καριέρα του, καθώς είχε απολυθεί από την ταινία «Don’t Worry Darling» που σκηνοθέτησε η Olivia Wilde.

Συνελήφθη ο ηθοποιός Shia LaBeouf σε project εναντίον του Trump

Τι υποστήριξε στην συνέντευξή του;

Αρχικά, ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές ταινίες όπως το Transformers, ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο της ζωή του κανείς δεν ήθελε να του μιλήσει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του. Ο διευθυντής του, επίσης, δεν του τηλεφωνούσε. Ο μάνατζερ του δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Στη συνέχεια, προέβη στην αποκάλυψη ότι τότε είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε ένα όπλο στο τραπέζι. Δεν ήθελε πια να είναι ζωντανός αφού συνέβαιναν όλα αυτά. Τόνισε ότι δεν είχε ξαναζήσει μεγαλύτερη ντροπή, προσθέτοντας ότι ήταν «το είδος της ντροπής που ξεχνάς πώς να αναπνέεις. Δεν ξέρεις πού να πας. Δεν μπορείς να βγεις έξω». Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι είχε επίσης μια βαθιά επιθυμία να κρατηθεί στη ζωή.

Η ενασχόληση του με τον καθολικισμό

Επίσης, στην συνέντευξή του ο Shia LaBeouf μίλησε και για την ενασχόληση του με τον καθολικισμό, ενώ προετοιμαζόταν για το ρόλο του στην ταινία «Padre Pio». Πιο αναλυτικά, υποστήριξε ότι «ξέρω τώρα ότι ο Θεός χρησιμοποιούσε το εγώ μου για να με τραβήξει κοντά του. Να με απομακρύνει από τις εγκόσμιες επιθυμίες. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Shia LaBeouf: Η αποκάλυψη για την σκοτεινή περίοδο της ζωής του που σοκάρει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα