Apple: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone 14; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

18:33 25/8/2022 - Πηγή: iPop

Τα επόμενα iPhone θα είναι σύντομα κοντά μας. Νομίζουμε πως ξέρουμε ήδη πολλά γι’ αυτά, όπως το πώς θα μοιάζουν και το πόσο μπορεί να κοστίζουν, αλλά η Apple δε θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Το μόνο που γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, είναι πως η επόμενη ειδική εκδήλωση στην οποία πρόκειται να παρουσιαστεί το iPhone 14 και το Apple Watch

θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς όσοι είναι fan της Apple περίμεναν την παρουσίαση μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, ενώ ήξεραν πως θα κυκλοφορήσουν τα προϊόντα στην αγορά την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου. Τώρα, όμως, η σειρά iPhone 14, συν τα τρία μοντέλα Apple Watch, θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου.

Go for launch. Tune in for a special #AppleEvent on September 7 at 10 a.m. PT.

Tap the and we’ll send you a reminder on event day. pic.twitter.com/T9o7qJt72E

Apple (@Apple) August 24, 2022

iPhone 14: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Apple – Πώς θα μοιάζει

Τι να περιμένεις στην παρουσίαση του νέου iPhone 14;

Η 14η σειρά smartphone της εταιρείας θα περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max.

Όσον αφορά το mini που είχε εμφανιστεί στο iPhone 12 και 13, σύμφωνα με πληροφορίες αποσύρεται. 

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το iPhone 14 Max θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών. 

Αυτή η εξέλιξη είναι πιθανό να προσελκύσει μια εντελώς νέα γκάμα αγοραστών που θέλουν μια μεγάλη οθόνη αλλά δεν χρειάζονται τις προηγμένες δυνατότητες του Pro ή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την τιμή του iPhone 14 Pro Max.

Η Apple αναμένεται, επίσης, να προσθέσει μια λειτουργία με την οποία οθόνη θα είναι πάντα ενεργοποιημένη και θα είναι αποκλειστική για τα τηλέφωνα Pro.

Unsplash / Jeremy Bezanger

Όσον αφορά τις κάμερες, η κύρια κάμερα στα Pro αναμένεται να περιλαμβάνει αισθητήρα 48 megapixel και φημολογείται ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 έχουν μια μπροστινή κάμερα με δυνατότητα αυτόματης εστίασης.

iPhone SE 3: Το νέο και οικονομικότερο κινητό της Apple – Ποια είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του;

Τρία νέα Apple Watchs ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους επίσης στην εκδήλωση. Το Apple Watch Series 8 φημολογείται ότι μοιάζει με το Series 7, αλλά περιλαμβάνει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αναθεωρημένο Apple Watch SE είναι στα σκαριά με ταχύτερο τσιπ, αλλά οπτικά είναι ακριβώς το ίδιο με το τρέχον μοντέλο. Τέλος, το νέο high-end ρολόι που πρόκειται να κυκλοφορήσει, φέρεται να απευθύνεται σε αθλητές extreme sports και μπορεί να έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Όλα αυτά περιμένουμε να τα δούμε αναλυτικά σε λίγες ημέρες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Apple: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone 14; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα