«Cosmoss»: Το νέο wellness brand της Kate Moss σε προτρέπει να ζήσεις την «κάθε μέρα ακριβώς όπως είναι, με όλες τις ατέλειές της»

13:01 26/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Moss αποφάσισε να εξερευνήσει τον χώρο της ευεξίας και να λανσάρει το δικό της brand, το Cosmoss. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε πως πρόκειται για ένα brand που έχει σκοπό να προβάλει την «αυτοφροντίδα που δημιουργείται για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής». Μήπως μας μιλάει λίγο αινιγματικά το αγαπημένο μας μοντέλο;

Το supermodel ανακοίνωσε την Τρίτη 23/8, ότι λανσάρει ένα brand ευεξίας, που ονομάζεται Cosmoss, μέσω του λογαριασμού του brand στο Instagram. Στον λογαριασμό δημοσιεύθηκαν

πολλές φωτογραφίες και βίντεο της Moss καθώς και εικόνες που δηλώνουν αξίες όπως «Αναζωογόνηση, Ισορροπία, Θεραπεία» και «Ψυχική, Αισθησιακή, Αυτογνωσία». Το brand πρόκειται να κυκλοφορήσει κι επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές.

Η Kate Moss σε μία σπάνια συνέντευξη μιλάει για την εκμετάλλευση στη βιομηχανία της μόδας – Η μάχη της με τον εθισμό στα ναρκωτικά και ο λόγος που κατέθεσε υπέρ του Johnny Depp

Cosmoss: Το νέο brand της Kate Moss που θα λατρέψεις!

«Το Cosmoss βασίζεται στην εξαιρετική εμπειρία ζωής της Kate Moss — έτοιμη να μοιραστεί το ταξίδι της αποδοχής του εαυτού της και να είναι ελεύθερα ο εαυτός της», γράφει μια λεζάντα σε μια φωτογραφία του Cosmoss. «Κάθε προϊόν του έχει κατασκευαστεί λεπτομερώς με γνώμονα την ευεξία, χρησιμοποιώντας ισχυρές, φυσικές ουσίες. Κάθε τελετουργία ανοίγει μια πόρτα στην ισορροπία, την αποκατάσταση και την αγάπη. Το άρωμα Cosmoss ανανεώνεται και ολοκληρώνεται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmoss (@cosmoss)

Johnny Depp – Kate Moss: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πολυτάραχο love story τους λίγο πριν την κατάθεση του μοντέλου στην δίκη

Αν και ο λογαριασμός και ο ιστότοπος του Cosmoss στο Instagram δεν παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα είδη προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν, πολλά καταστήματα ανέφεραν ότι το brand θα προσφέρει προϊόντα περιποίησης δέρματος, συμπεριλαμβανομένου ενός ελαίου CBD. Το εύρος τιμών, επίσης, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Ενώ αυτό είναι το πρώτο της εγχείρημα στον εμπορικό κόσμο της ευεξίας, η Moss έχει μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη της για την καθημερινή γιόγκα εδώ και αρκετό καιρό, με τη διδασκαλία της Nadia Narain – μιας από τις πιο διάσημες δασκάλες γιόγκα του Λονδίνου και συγγραφέας πολλών βιβλίων αυτοβελτίωσης. 

Ωστόσο, η Moss δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τόσο τα πάρτι, όσο και την μόδα, το Cosmoss, όμως, μπορεί κάλλιστα να αμφισβητήσει την ιδέα ότι η ευημερία και ο ηδονισμός δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι είναι «μια γιορτή της κάθε μέρας ακριβώς όπως είναι, με όλες τις ατέλειές της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmoss (@cosmoss)

Αυτό είναι το πρώτο brand της Moss, ωστόσο έχει συνεργαστεί με πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας της. Το Cosmoss είναι το πιο πρόσφατο brand ομορφιάς διασημοτήτων που κυκλοφορεί φέτος κι εμείς ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Cosmoss»: Το νέο wellness brand της Kate Moss σε προτρέπει να ζήσεις την «κάθε μέρα ακριβώς όπως είναι, με όλες τις ατέλειές της» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cosmoss,Kate Moss