Oι ειδήσεις με ματιά: Όσα έχασες αλλά θες να ξέρεις!

22:14 27/10/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί μια μέρα πριν την 28η Οκτωβρίου να σκεφτόταν κανείς ότι η μέρα θα ήταν ήρεμη από ειδήσεις, όμως κάθε άλλο! Παράπονο δεν έχουμε, οι εξελίξεις είναι πολλές κι εσύ κάπου χάθηκες στη μετάφραση αλλά και στο τριήμερο που ετοίμαζες; Μην αγχώνεσαι το iPop.gr είναι εδώ για να σε ενημερώσει απλά αλλά έγκυρα

για τα όσα πρέπει να ξέρεις!

Κεφάλαιο τηλεοπτικές άδειες: Αν έχεις χάσει πολλά επεισόδια να στα πάρουμε απ’ την αρχή. Αντισυνταγματικό έκρινε το ΣτΕ το νόμο Παππά και η Κυβέρνηση τώρα τρέχει και δεν φτάνει! Τι εννοούμε; Ότι ετοιμάζει νέο νόμο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, αφού πρώτα, όμως, γίνει νέα προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ.

Φυσικά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει νέα κόντρα ανάμεσα σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

Κι αν αναρωτιέσαι τώρα τι θα γίνει και πόσα κανάλια θα υπάρχουν στο τηλεκοντρόλ σου, να σε ενημερώσουμε ότι προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι, ενώ αντί να μειωθούν ενδέχεται να αυξηθούν τα κανάλια με τις προσωρινές άδειες!

Πάμε τώρα στις διαπραγματεύσεις για την δεύτερη αξιολόγηση που μπορεί σήμερα να ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση τους, όμως, μόνο εύκολες δεν τις λέει κανείς. Οι Θεσμοί αποχωρούν για να επανέλθουν στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου. Τα «αγκάθια» πολλά: εργασιακά, δημοσιονομικά, φορολογικά.

Και μέσα σ’ όλα αυτά μαθαίνουμε απ’ το ΔΝΤ δύο νέες πληροφορίες: Ότι η Ελλάδα και το Ταμείο συζητούν για νέο πρόγραμμα μεταξύ τους και πως το ΔΝΤ «βλέπει» ότι το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά προκοπή με το χρέος δεν αναμένεται να δούμε άμεσα καθώς ο Ρέγκλινγκ τάσσεται στο πλευρό του Σόιμπλε και δεν βλέπει πρόβλημα βιωσιμότητας για την επόμενη 10ετία!

Σημαντικά έρχονται όμως και απ’ το εξωτερικό, με την Ιταλία να μετρά τις πληγές της από δύο νέους σεισμούς και τον Ταγίπ Ερντογάν να προκαλεί ξανά λέγοντας πως θα προστατεύσει τους Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα (σ.σ. από τι;;;). Παράλληλα, ο Ραχόι για ακόμα μια φορά δεν τα κατάφερε να λάει ψήφο εμπιστοσύνης. Τι συνέβη;

Σε άλλα νέα ήρθε το προφυλακτικό κρασιού. Αν θες να μάθεις περισσότερα για την χρήση του δεν έχεις παρά να κλικάρεις εδώ.

Κι αν ετοιμάζεις ταξίδι σου προτείνουμε Παρίσι μιας και σύντομα εκεί υα υπάρχει μια καινοτομία: ιπτάμενα ταξί πάνω απ’ τον Σηκουάνα! Διάβασε περισσότερα εδώ.

Και για το τέλος σου αφήνουμε το καλύτερο! Ξέχνα τα πρώτα ραντεβού σε καφετέριες γιατί οι ειδικοί λένε πως οδηγούν στην απόλυτη αποτυχία. Αντίθετα, βάλε τα καλά σου και βγεις για ένα κοκτέιλ μιας και είναι αργία και δεν δουλεύεις αύριο!

Αυτά για σήμερα!

Και μην ξεχνάς! Να μπαίνεις συχνά στο ipop.gr! Συνεχής ανανέωση ψύχραιμη και αντικειμενική για την ενημέρωσή σου.
Κάνε μας like στο facebook, follow us στο twitter και στέλνε μας και τα δικά σου νέα στο [email protected]

Φιλιά
Τα λέμε

The post Oι ειδήσεις με ματιά: Όσα έχασες αλλά θες να ξέρεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα