O Bill Gates ξέρει τι χρειάζεσαι για να έχεις δουλειά στο μέλλον

18:28 23/12/2016 - Πηγή: iPop

O Bill Gates ξέρει τι χρειάζεσαι για να έχεις δουλειά στο μέλλον και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το αποκαλύψει, δίνοντας συμβουλές στους νέους ανθρώπους!

Ο ιδρυτής της Microsoft τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στο κοινωφελές του ίδρυμα και η αγορά εργασίας είναι ο τομέας τον οποίο παρακολουθεί συστηματικά και με προσοχή.

Ο Bill Gates σε συνομιλία

που είχε με τον διευθυντή του LinkedIn αποκάλυψε τις δεξιότητες που πρέπει να έχει κανείς προκειμένου να έχει δουλειά στο μέλλον!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος «πιστεύω ότι είναι απαραίτητες τουλάχιστον οι βασικές γνώσεις στις επιστήμες, στα μαθηματικά και στα οικονομικά -πολλές καριέρες στο μέλλον θα απαιτούν αυτές τις δεξιότητες». Ο Bill Gates προχώρησε στο παραπάνω συμπέρασμα με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει μελετώντας την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι όσοι έχουν τις εν λόγω δεξιότητες θα μπορούν να κάνουν την διαφορά στους οργανισμούς και να φέρουν την αλλαγή. «Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γράφεις κώδικα, αλλά πρέπει να κατανοείς τι κάνουν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι μηχανικοί».

The post O Bill Gates ξέρει τι χρειάζεσαι για να έχεις δουλειά στο μέλλον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα