Nέα θεωρία για τον Τιτανικό θα σε κάνει να θέλεις να ξαναδείς την ταινία και να κλάψεις ακόμα πιο πολύ

14:01 4/5/2017 - Πηγή: iPop

Nέα θεωρία για τον Τιτανικό θα σε κάνει να θέλεις να ξαναδείς την ταινία και να κλάψεις ακόμα πιο πολύ

Ετοιμάσου να επανεξετάσεις όλα όσα πίστευες ότι γνώριζες για τον χαρακτήρα του Leonardo DiCaprio ως Jack Dawson, στον Τιτανικό. Επίσης, η νέα θεωρία εξηγεί γιατί ο Jack δεν ανέβηκε στην πόρτα που είχε ανέβει η Roseμε αποτέλεσμα να μην σωθεί!

Έτοιμοι;;;;;

Σύμφωνα με την

τελευταία θεωρία -που αλλάζει τα πάντα- ο Jack δεν υπήρξε ποτέ!

Σιωπή…. Σοκ… Δέος!
(νομίζω πως βλέπω νεκρούς ανθρώπους που λένε και στην 6η αίσθηση!)

Μπορεί να ακούγεται τελείως παρανοϊκό αλλά ένας Redditor έκανε πραγματικά σοκαριστικές σημειώσεις οι οποίες υποδεικνύουν ότι ο Jack ήταν απλώς ένα αποκύημα της φαντασίας της Rose.

Βασικά, η θεωρία δηλώνει ότι η Rose ήταν τόσο αναστατωμένη που έπρεπε να παντρευτεί τον αλαζονικό της αρραβωνιαστικό, Cal, οπότε δημιούργησε τον αυθόρμητο και ρομαντικό Jack Dawson για να είναι ο πλήρης ομόλογός του στον Cal.

Αυτό εξηγεί γιατί ο Jack εμφανίζεται για πρώτη φορά στον Rose όταν σκέφτεται να αυτοκτονήσει για να ξεφύγει από τον αρραβώνα – τον δημιούργησε στη συναισθηματική κατάσταση ως μέσο για να σώσει τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η θεωρία υποδεικνύει το γεγονός ότι ένας από τους ερευνητές στο σημερινό τμήμα της ταινίας λέει ότι δεν υπήρχε κανένα αρχείο του Jack Dawson στον Τιτανικό. Χμμμ …

Αυτή η θεωρία θα εξηγούσε επίσης μία από τις πιο αμφιλεγόμενες και απογοητευτικές πτυχές του «Τιτανικού»: Γιατί δεν μπορούσε να ανέβει και ο Jack σ αυτή την πόρτα;

Λοιπόν, αν ήταν πραγματικά ένα δημιούργημα της φαντασίας της Rose, τότε ο αποχαιρετισμός μετά την συντριβή με το παγόβουνο θα ήταν μία ένδειξη πως πλέον δεν τον χρειάζεται και μπορεί να είναι και πάλι ο εαυτός της.

Βεβαίως, σ αυτή την θεωρία υπάρχουνα μέτρητες «τρύπες» όπως.. το ότι δεν υπήρχαν αρχεία στον Τιτανικό για τον Jack επειδή κέρισε στα χαρτιά το εισιτήριο και είχε επιβιβαστεί μ’ άλλο όνομα. Επιπλέον, βλέπουμε τον Jack να έχει επικοινωνία και με δεκάδες άλλους επιβάτες.

Φυσικά, οι υποστηρικτές της θεωρίας θα μπορούσαν να εξηγήσουν όλες τις άλλες αλληλεπιδράσεις του Jack λέγοντας πως και αυτές δημιουργήθηκαν στο μυαλό της Rose, καθώς η Rose αφηγείται την ιστορία και μπορεί να ανακατέψει τα πράγματα και να εισάγει τον Jack στα γεγονότα του πλοίου.

Οπότε… είναι πραγματικά όλα στον αέρα εάν θα πιστέψεις αυτή τη θεωρία ή όχι, αλλά σίγουρα προσωπικά με κάνει να θέλω να ξαναδώ τον «Τιτανικό» και να δω αν μπορώ να πάρω κάποια στοιχεία για να απόδειξω ότι ο Jack δεν είναι πραγματικός!

The post Nέα θεωρία για τον Τιτανικό θα σε κάνει να θέλεις να ξαναδείς την ταινία και να κλάψεις ακόμα πιο πολύ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα