Let 2022 begin! Ευχές για Καλή Χρονιά απ’ την ομάδα του iPop.gr!

00:06 1/1/2022 - Πηγή: iPop

Και κάπως έτσι μια ακόμα χρονιά έφυγε… Μια χρονιά που ήταν δύσκολη, για κάποιους ακόμα πιο δύσκολη, γεμάτη δοκιμασίες και προκλήσεις για όλους μας. Μια χρονιά, όμως, που ζήσαμε και εμπειρίες που μας ενέπνευσαν και μας έκαναν καλύτερους και βιώσαμε συναισθήματα που θα θυμόμαστε για πάντα. Αυτές τις αναμνήσεις θέλουμε να θυμάσαι απ’ το 2021 και μ’ αυτή τη διάθεση να υποδεχτείς το 2022. Ένα νέο έτος που όλοι ευχόμαστε να είναι λίγο καλύτερο απ’ το προηγούμενο, πάνω απ’ όλα με υγεία, με περισσότερα ευχάριστα απ’ ό,τι δυσάρεστα γεγονότα, περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερα χαμόγελα και σίγουρα περισσότερες

αγκαλιές! Καλή Χρονιά απ’ την ομάδα του iPop.gr!

Ευχές για καλή χρονιά απ’ την ομάδα του iPopΠόπη Τσαπανίδου

Υγεία! Ολόψυχα εύχομαι να έχουμε την υγεία μας. Όλα τ’ άλλα θα τα φτιάξουμε σιγά σιγά. Να μαστε όμως όρθιοι δυνατοί και με όρεξη να ζήσουμε. Κι αν καταφέρουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, σ’ ό,τι μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή, χωρίς να αγωνιούμε για κάτι στο μέλλον που μπορεί και να μην έρθει ποτέ… τότε ίσως απολαύσουμε περισσότερη ζωή. Και αν ζήσουμε φροντίζοντας ο ένας τον άλλον, τότε θα ζήσουμε και μια ζωή με νόημα! Καλή χρονιά σε όλους μας.

Λαμπρινή Λαδά

Καλή Χρονιά! Εύχομαι να θυμάσαι το 2022 κάποτε ως τη χρονιά που δε σε σταμάτησε τίποτα! Η χρονιά που βρήκες το σκοπό και το λόγο της άφιξής σου εδώ! Που πίστεψες στον εαυτό σου και που έβαλες τον πήχη ψηλά. Να έχεις την υγειά σου εσύ και όσοι αγαπάς! Κάθε μέρα να βελτιώνεσαι και λίγο πιο πολύ και να σκορπίζεις γύρω σου καλοσύνη και αγάπη. Να είμαστε όλοι καλά!

Εύα Μανωλαράκη

2022 ευχές από καρδιάς μα περισσότερο από όλα υγεία, χαμόγελα και αγάπη!
Αυτή τη χρονιά εύχομαι από τη ψυχή μου να γεμίσουμε αγκαλιές και φιλιά! Να μπορέσουμε να δώσουμε και να πάρουμε πολλή αγάπη από τους ανθρώπους μας! Εύχομαι το 2022 να είναι η χρονιά που θα μπορέσει ο καθένας μας να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, θα τον αγαπήσει ουσιαστικά και θα εξελιχθεί!
Καλή χρονιά να έχουμε!

Αφροδίτη Πρέβεζα

Κάθε χρόνο η υγεία ήταν ανάμεσα στις ευχές μου για το νέο έτος, όμως, νομίζω ότι τα τελευταία 2 χρόνια όλοι μας συνειδητοποιήσαμε πραγματικά πόσο στ’ αλήθεια σημαντική είναι αυτή η ευχή! Γι’ αυτό δεν θα μπορούσα παρά να ευχηθώ αρχικά ένα υγιές 2022, με λιγότερους ανθρώπους στις ΜΕΘ, λιγότερο πόνο, λιγότερες απώλειες.

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους δίπλα μας, να μπορούμε να μοιράσουμε και να δεχτούμε περισσότερες αγκαλιές, να ταξιδέψουμε, να μας αγαπάμε και να μην σταματήσουμε να ονειρευόμαστε. Να βρούμε τη δύναμη να αποβάλλουμε την τοξικότητα απ’ τη ζωή μας και να κάνουμε ένα -ή και πολλά- βήματα προς την κατεύθυνση της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μας. Και τέλος, εύχομαι το 2022 να φέρει στον καθέναν μας αυτό που επιθυμεί κι έχει ανάγκη περισσότερο!

Άρτεμις Σκούφου

Το 2022 ας είναι η χρόνια που θα ταξιδέψουμε σ’ έναν κόσμο γεμάτο ευτυχία! Ελπίζω το νέο αυτό έτος να μην αφήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας στην άκρη, αλλά να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ποθούμε με κάθε επιτυχία. Εύχομαι να εξελιχθούμε, να γίνουμε καλύτεροι, να μάθουμε κάτι καινούργιο, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, να χαμογελάσουμε πολύ, να είμαστε υγιείς, να μοιράσουμε χαρά, να ταξιδέψουμε και να απολαύσουμε 12 αξέχαστους μήνες.

Ας είναι το 2022 το έτος που θα αγκαλιαζόμαστε και πάλι ελεύθερα! Καλή χρονιά σε όλους και στον καθένα μας ξεχωριστά!

Αμαλία Σοφιανοπούλου

Αυτή την ημέρα, η σκέψη μου δεν μπορεί παρά να είναι με τους ανθρώπους που τους βρήκε ο νέος χρόνος στην απομόνωση, σε ένα άδειο σπίτι ή ακόμα χειρότερα στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου. Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να δώσει σε όλους μας ό,τι στερηθήκαμε την προηγούμενη (εντάξει, και την προ-προηγούμενη) – τους φίλους, την οικογένεια, τις βόλτες, τα ξέγνοιαστα ταξίδια που έχουν λείψει σε όλου και πάνω απ’ όλα υγεία και ασφάλεια. Εύχομαι το 2022 να φοβόμαστε λιγότερο και να χαιρόμαστε περισσότερο!

Κατερίνα Ταλιαδούρου

Και κάπως έτι έφτασε στο τέλος του το 2021. Για πολλούς δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά, όμως σίγουρα θα έχουμε να θυμόμαστε κάτι καλό και τα μαθήματα που πήραμε είναι αμέτρητα. Ακόμα κι αν έχεις απελπιστεί να θυμάσαι πως δίπλα σου έχεις πάντα την αγάπη. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμή σου. Κάνε μία σφιχτή αγκαλιά στους ανθρώπους σου, λοιπόν, και πες τους πόσο τους αγαπάς, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Αυτό που έχω να σου ευχηθώ για το 2022 είναι να έχεις υγεία, όλα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν και όλες σου οι προσπάθειές να μεταμορφωθούν σε σπουδαία κατορθώματα γιατί το αξίζεις. Σου εύχομαι να μην εγκαταλείψεις ποτέ την αναζήτηση, την περιπέτεια και την ζωή. Μα πάνω απ’ όλα σου εύχομαι να είσαι ο εαυτός σου, γιατί είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχεις. Καλή χρονιά κι ας είναι από εδώ και πέρα στη ζωή σου όλα θετικά και με αγάπη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Let 2022 begin! Ευχές για Καλή Χρονιά απ’ την ομάδα του iPop.gr! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα