Εν ψυχρώ δολοφονία από Παραολυμπιονίκη | Ομολόγησε την πράξη του

08:21 24/3/2017 - Πηγή: iPop
| Ομολόγησε

Παραολυμπιονίκης δολοφόνησε εν ψυχρώ 47χρονο άνδρα το βράδυ της Πέμπτης, μέσα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Μοσχάτου.

Ο Παραολυμπιονίκης ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο, πυροβόλησε στο κεφάλι τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη

και ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον άνδρα.

Ο Παραολυμπιονίκης είπε στους αξιωματικούς ότι το θύμα πήγε να τον απειλήσει καθώς υπάρχουν ανοιχτά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού με την εν διαστάσει σύζυγό του θύματος και σύντροφό του.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα έβγαλε πρώτα το όπλο, ένα πυροβόλο 22 χιλιοστών, και τον απείλησε και στην συνέχεια ο δράστης το πήρε στα χέρια του και σκότωσε το θύμα, πυροβολώντας πέντε φορές.

Ο Παραολυμπιονίκης έφυγε μετά την δολοφονία απ’ το πρακτορείο και πήγε σπίτι του.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί από τις αρχές εάν η ιστορία με το όπλο είναι αληθινή. Σε κάθε περίπτωση το όπλο λένε πως δεν είναι νόμιμο.

Ο Παραολυμπιονίκης είπε στους αξιωματικούς της Αστυνομίας:

Δεν ήθελα το το κάνω ήταν μια παρόρμηση της στιγμής τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, θόλωσα έβγαλα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Μετά δεν ήξερα τι να κάνω. Βγήκα από το μαγαζί την ώρα που έρχονταν οι αστυνομικοί και πήγα στο σπίτι. Λίγο αργότερα ήρθαν εκεί και τους είπα τι έχει γίνει

Ο 47χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος απ’ τις σφαίρες τις οποίες δέχθηκε απ’ το πυροβόλο όπλο του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέσα στο πρακτορείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής ακούγοντας τους πυροβολισμούς, κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Τα περιπολικά άμεσης δράσης κατέφθασαν στο πρακτορείο κι άνοιξαν την πόρτα. Τότε, αντίκρισαν το θύμα, το οποίο είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

H Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

The post Εν ψυχρώ δολοφονία από Παραολυμπιονίκη | Ομολόγησε την πράξη του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα