H Γη δεν είναι στρογγυλή και έχουμε αποδείξεις!

18:23 15/5/2017 - Πηγή: iPop

H Γη δεν είναι στρογγυλή και έχουμε αποδείξεις! Μπορεί εδώ και αιώνες να γνωρίζουμε ότι η Γη είναι στρογγυλή, όμως, μια εικόνα- ντοκουμέντο έρχεται ν’ αποδείξει ότι τα πράγματα όχι μόνο δεν είναι όπως τα ξέρουμε, αλλά ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Η Γη δεν είναι στρογγυλή, αλλά ούτε κι επίπεδη! Η Γη έχει το σχήμα μιας… γάτας!

Ορίστε και η απόδειξη!

Και προφανώς όλος ο γατίσιος πληθυσμός πήρε επιτέλους τη δικαίωση που περίμενε εδώ και αιώνες!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όπως φαίνονται εκ πρώτης όψεως! Δεν είναι απλώς ότι η Γη μοιάζει με γάτα, υπάρχει

ένα βαθύτερο νόημα σε όλο αυτό!

Εάν παρατηρήσεις καλά την εικόνα, η Γη είναι μια γάτα η οποία μόλις έχει φτύσει μια τριχόμπαλα! Ποια είναι η τριχόμπαλα; Μα φυσικά η Αυστραλία με κόκκινο χρώμα!

Μπορεί ο γατίσιος πληθυσμός να πήρε επιτέλους τη δόξα που του αξίζει, ωστόσο, ο προβληματισμός είναι έντονος! Όλες οι γάτες του κόσμου εκφράζουν τις ανησυχίες τους, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iPop.gr έχει συγκληθεί κι έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας του γατόκοσμου!

Αν απορείς γιατί, έχουμε και σ’ αυτό απάντηση! Το ότι η Γη δεν είναι στρογγυλή, αλλά μοιάζει με γάτα ήταν ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό, εδώ και πάρα πολλούς αιώνες. Η ανακάλυψη της αλήθειας στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσα από μια φωτογραφία που έγινε viral στο Ίντερνετ, έχει εγείρει ανησυχίες για το κατά πόσον ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε τόσο πολύ και αντιλήφθηκε την αλήθεια ή κατά πόσον υπάρχει μια γάτα- προδότης ανάμεσα στον γατόκοσμο!

Και εάν ο άνθρωπος πέρασε τη νοημοσύνη του σ’ άλλο επίπεδο, τι άλλο πρέπει να περιμένουμε; Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις μετά την παραπάνω ανακάλυψη! Μείνετε συντονισμένοι!

The post H Γη δεν είναι στρογγυλή και έχουμε αποδείξεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα