Συνελήφθη ο γιος της ιδιοκτήτριας του θερμοκηπίου από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

16:40 15/5/2017 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη ο γιος της ιδιοκτήτριας του θερμοκηπίου από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Οι αρχές συνέλαβαν τον γιο της ιδιοκτήτριας του θερμοκηπίου, απ΄ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους, συνέπεια της οποίας ήταν ο θάνατος ενός ανθρώπου ενώ κατέκαψε ολοσχερώς περισσότερα από 3 σπίτια και κινδύνεψε η ζωή δύο ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ipop.gr,

το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα περισσότερα από τα σπίτια να έχουν μείνει χωρίς νερό τη στιγμή που πλησίαζαν στο κατώφλι τους οι φλόγες της πυρκαγιάς που κατέκαιγε την περιοχή.

Ο συλληφθέντας, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, είναι ένας 27χρονος, κάτοικος της περιοχής ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής έβαλε φωτιά στο προάυλιο του θερμοκηπίου για να κάψει ξερά χόρτα και σκουπίδια, χωρίς να υπολογίσει τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την κατάθεση του, πριν φύγει από το σημείο ήταν σίγουρος ότι είχε σβήσει τη φωτιά και αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε, μόνο κατά τη στιγμή που είδε το θερμοκήπιο να τυλίγεται στις φλόγες.

Διάβασε επίσης:

Ένας νεκρός από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους-Χωρίς νερό τα σπίτια την ώρα της πυρκαγιάς!(Pics)

The post Συνελήφθη ο γιος της ιδιοκτήτριας του θερμοκηπίου από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα