Freerunning στον οικισμό της Σπιναλόγκα- Εικόνες που κόβουν την ανάσα

12:14 11/5/2016 - Πηγή: iPop

Απίστευτες εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα σε όποιον τις δει χαρίζει στους φίλους και θαυμαστές του ο αθλητής, Δημήτρης Κυρσανίδης, ο οποίος έκανε Freerunning στον οικισμό της Σπιναλόγκα.

Το νησί των «ζωντανών νεκρών» όπως το αποκαλούσαν παλιότερα έγινε ο ιδανικός τόπος να φιλοξενήσει τις μαγικές φιγούρες και έβγαλε ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο απολαυστικό.

Να τονισθεί πως ο Δ. Κυρσανίδης έχει επισκεφτεί αρκετά ακόμα νησιά όπου και έχει δείξει ότι το Freerunning εκτός είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα είναι και πολύ

εντυπωσιακό.

Η Σπιναλόγκα βρίσκεται στα βόρεια του κόλπου της Ελούντας στην Επαρχία Μεραμπέλλου του νομού Λασιθίου Κρήτης και εκεί εξορίζονταν τα άτομα τα οποία νοσούσαν από λέπρα.

Το νησί μάλιστα, ήταν οχυρωμένο από την αρχαιότητα. Εκεί, δεσπόζει και ένα φρούριο το οποίο κατασκευάστηκε από τους Ενετούς τον 16 αιώνα και αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα φρούρια της Κρήτης.

Το 1958 σταμάτησε η λειτουργία του νησιού ως λεπροκομείο, οι τελευταίοι ασθενείς μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και το νησί εγκαταλείφθηκε.

Δες το video του Freerunning στον οικισμό της Σπιναλόγκα:

The post Freerunning στον οικισμό της Σπιναλόγκα- Εικόνες που κόβουν την ανάσα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα