«Γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης» χαρακτηρίζει την Ειδομένη ο Κ. Μητσοτάκης

13:04 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά από την Ειδομένη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τρίτη αναφέροντας χαρακτηριστικά για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό πίσω από τον συρμάτινο φράχτη της ΠΓΔΜ πως είναι «άθλια».

Σημείωση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Ειδομένη λίγο μετά τις 11:00 και επισκέφτηκε αμέσως τον καταυλισμό. Εκεί, συνομίλησε με φορείς και εθελοντικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην

περιοχή. Να τονισθεί πως στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη βρίσκονταν ο Βασίλης Κικίλιας και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έμεινε για περίπου μια ώρα στον καταυλισμό και σε δηλώσεις του εστίασε στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν σημειώνοντας:

Η Ειδομένη είναι γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης

Και απηύθυνε έκκληση για την μεταφορά των προσφύγων λέγοντας: «Πρέπει οι πρόσφυγες να μεταφερθούν άμεσα σε άλλες δομές» και επίσης προειδοποίησε για «υγειονομική βόμβα» μόλις ο καιρός βελτιωθεί.

Η Ειδομένη εινα γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης. Πρέπει οι πρόσφυγες να μεταφερθούν άμεσα σε άλλες δομές

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 15, 2016

O Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία από την Ειδομένη:

Ειδομένη pic.twitter.com/gsycSoFriN

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 15, 2016

Ενώ νωρίτερα είχε γράψει:

«Οι τελευταίες σοβαρές εξελίξεις με υποχρεώνουν να μεταβώ στην Ειδομένη. Εκεί που βουλιάζει ο ανθρωπισμός του απόντος κ. Τσίπρα»

Οι τελευταίες σοβαρές εξελίξεις με υποχρεώνουν να μεταβώ στην Ειδομένη. Εκεί που βουλιάζει ο ανθρωπισμός του απόντος κ. @atsipras.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 15, 2016

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post «Γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης» χαρακτηρίζει την Ειδομένη ο Κ. Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα