DIY: Εύκολα σουπλά από φελλούς για κατσαρόλες

18:01 21/7/2014 - Πηγή: iPop

Το αιώνιο σου πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται… ζεστές κατσαρόλες! Ο χώρος του σπιτιού σου και ειδικότερα της κουζίνας σου είναι περιορισμένος και έτσι, δεν έχεις που να ακουμπήσεις τις ζεστές σου κατσαρόλες. Θυμάσαι προχτές που ακούμπησες τη κατσαρόλα σου στο πάγκο και τον έκαψες; Επειδή, λοιπόν, το θυμόμαστε και εμείς, φτιάξαμε για σένα σουπλά από φελλούς στα οποία θα μπορείς να ακουμπάς τις ζεστές σου κατσαρόλες.

Τι θα χρειαστείς για τα σουπλά από φελλούς;ΦελλούςΚόλλαΔερμάτινο κορδόνιΠώς θα φτιάξεις τα σουπλά από φελλούς;Καλό θα ήταν να διαλέξεις φελλούς του ίδιου ύψους (το πλάτος δε μας
πειράζει) για να μην αναγκαστείς να τους κόψεις για να είναι ίσια η κατασκευή σου. Αν πάλι διαλέξεις φελλούς που δεν είναι στο ίδιο ύψος, μπορείς να τους κόψεις με ένα κοπίδι.Ένωσε τους φελλούς σου με την βοήθεια της κόλλας σου με σκοπό να φτιάξεις ένα στρογγυλό σχήμα. Θα στάζεις μία σταγόνα κόλλα ανάμεσα σε κάθε δύο φελλούς για να κολλήσουν καλά μεταξύ τους.Αφού κολλήσεις τους φελλούς σου με τη κόλλα για έξτρα στυλ, αλλά και σιγουριά δέσε τους φελλούς σου και με ένα δερμάτινο κορδόνι, όπως θα δεις στη φωτογραφία.Τα σουπλά από φελλούς είναι έτοιμα! Μπορείς να βάλεις τις κατσαρόλες σου επάνω και όχι μόνο. Αντί για σουπλά μπορείς με τον ίδιο τρόπο να φτιάχνεις και σουβέρ για τα ποτήρια σου.

photos:homedit.com

The post DIY: Εύκολα σουπλά από φελλούς για κατσαρόλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα