Christmas Will Never Die: O 8χρονος Στέλιος Κερασίδης συνέθεσε την πιο μαγική χριστουγεννιάτικη μελωδία!

20:00 17/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο Στέλιος Κερασίδης στα 8 του χρόνια έχει ήδη καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές για το ταλέντο του στο πιάνο. Εμείς τον είχαμε γνωρίσει απ’ το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, όπου είχε καταφέρει να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Τώρα, ο “μάγος” του πιάνου συνέθεσε μια μαγική χριστουγεννιάτικη μελωδία με τον τίτλο “Christmas Will Never Die” και το σίγουρο είναι ότι η μουσική του θα γίνει η αγαπημένη μας συντροφιά αυτές τις γιορτές.

Εκτός απ’ το πιάνο του Στέλιου, ακούμε και τον μόλις 18 ετών διακεκριμένο σολίστ του βιολιού Ιωάννη Νίκολη, σε ένα video

που θα σε γεμίσει συναισθήματα, θα αγγίξει την καρδιά σου και θα σε συγκινήσει!

Η μουσική του Στέλιου και του Ιωάννη αποτελεί μια υπενθύμιση ότι, όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση φέτος, τα Χριστούγεννα δεν θα πεθάνουν ποτέ!

Ο Στέλιος Κερασίδης συνέθεσε την πιο μαγική χριστουγεννιάτικη μελωδία:

Ο Στέλιος Κερασίδης, όπως τον αποκαλούν τα media παγκοσμίως, θεωρείται ένας νέος Μότσαρτ, ενώ Μέσα σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει αφιερώματα για εκείνον. Συγκεκριμένα, μερικά απ’ τα κορυφαία Μέσα που έχουν γράψει για τον Στέλιο είναι τα The Guardian, Reuters, New York Post και Classic FM.

Ο 6χρονος Στέλιος συνέθεσε το τραγούδι “Veronica” για την αδερφή του! (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Christmas Will Never Die: O 8χρονος Στέλιος Κερασίδης συνέθεσε την πιο μαγική χριστουγεννιάτικη μελωδία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα