Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα 3 τους παιδιά!

17:17 17/12/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε χρόνο, η βασιλική οικογένεια φοράει τα γιορτινά της και φωτογραφίζεται για τις περίφημες χριστουγεννιάτικες κάρτες. Κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έτσι και φέτος η χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα 3 τους παιδιά είναι πολύ γλυκιά!

Η οικογένεια δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά στιγμή της στο Instagram,

όπου μπαμπάς και μαμά ποζάρουν με τα τρία τους παιδιά και στέλνουν ένα όμορφο μήνυμα αγάπης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην χριστουγεννιάτικη κάρτα υπάρχει το εξής μήνυμα: «Σε όλο το εκπληκτικό προσωπικό του NHS. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για όλη την αφοσίωση και τις θυσίες που κάνατε φέτος. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει στη φωτογραφία, τα παιδιά του ζευγαριού έχουν μεγαλώσει πολύ! Ο Πρίγκιπας George που τον θυμόμαστε από μικρό έχει γίνει μεγάλο αγόρι, ενώ και η Charlotte δεν είναι πλέον μωρό κι έχει μεταμορφωθεί σε κορίτσι! Ο Πρίγκιπας Louis, ο βενιαμίν της οικογένειας, όσο μεγαλώνει συνεχίζει να μοιάζει στον μεγάλο του αδερφό!

Η οικογένεια έχει ποζάρει με casual ρούχα μπροστά από μια στοίβα με ξύλα για τζάκι.

Η φωτογράφηση έγινε απ’ τον Matt Porteous κι αποτελεί την κεντρική φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Δες την χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate:

Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία της οικογένειάς τους, η οποία εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους φέτος

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Την ίδια στιγμή, την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους αποκάλυψαν και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, οι οποίοι ανέβασαν στο Instagram τους το στιγμιότυπο με τους 2 τους να ποζάρουν χαμογελαστοί στη φύση:

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα 3 τους παιδιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα